Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Πλημμύρισε η Θεσσαλονίκη (φωτο & βίντεο) - Προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Λάρισα λόγω κακοκαιρίας


Με δυσκολίες διεξάγονταν το βράδυ της Τετάρτης η κυκλοφορία των οχημάτων στα δυτικά και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης.Σε «ποτάμια» είχαν μετατραπεί,
η οδός Αριστοτέλους και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στον Εύοσμο, ενώ ισχυρή ήταν η βροχόπτωση και στα Διαβατά, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μεγάλο ήταν επίσης το ύψος του νερού, στην οδό Μοναστηρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στον Περιφερειακή Οδό στο ύψος του Παπαγεωργίου, με κατεύθυνση δυτικά, σημειώθηκε καραμπόλα, στην οποία εμπλέκονταν 4 ΙΧ.

Πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ πρόβλημα υπήρξε και στα ΚΤΕΛ Μακεδονία στη Γαννιτσών. Συγκεκριμένα, τα ΚΤΕΛ Μακεδονία έχουν πλημμυρίσει με τα νερά να «τρέχουν» μέσα στο σταθμό.
Την ίδια ώρα και ο χώρος των λεωφορείων του ΟΑΣΘ που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τα ΚΤΕΛ είχε μετατραπεί σε τεράστια λίμνη.
Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από το thessnews.gr


Λόγω της βροχής, αναβλήθηκε η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, στη Μονή Λαζαριστών.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Λάρισα

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση προκάλεσαν κεραυνοί λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε τη Λάρισα αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα έμειναν για αρκετές ώρες περιοχές από τις φυλακές της Λάρισας μέχρι το Ελευθεραί, όταν κεραυνός χτύπησε και έκοψε καλώδιο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κεραυνός χτύπησε κολώνα της ΔΕΗ προκαλώντας πυρκαγιά και στη συνέχεια διακοπή ρεύματος στην περιοχή Αμπελόκηποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom