Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Μπαράζ ανακοινώσεων για το ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή - Για άλλη εκδήλωση μιλάει ο ίδιος κι άλλη η εταιρεία "Αγία Ζώνη"

"Χόρευα, αλλά η εκδήλωση ήταν του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας"

Ο κακός χαμός επικρατεί εδώ και λίγες ώρες με αφορμή το βίντεο που δημοσιεύτηκε και δείχνει το ζεϊμπέκικο του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην υποτιθέμενη γιορτή του ιδιοκτήτη της "Αγίας Ζώνης ΙΙ".

Μπαράζ ανακοινώσεων από όλες τις πλευρές ενώ τα λεγόμενα
του υπουργού Ναυτιλίας υποστήριξε τόσο ο δήμαρχος Περάματος,όσο και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας.

Απάντηση από τον υπουργό Ναυτιλίας για το ζεϊμπέκικο που ανέβασε στο διαδίκτυο η σύζυγος του ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη»

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής απάντησε με δήλωση του για το βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο η σύζυγος του ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη που προκάλεσε την καταστροφή στο Σαρωνικό

Σε μία... κρίση μεγαλείου ο υπουργός, αναφερόμενος στον εαυτό του σε... τρίτο πρόσωπο, λέει: «Το σημερινό επεισόδιο, που με εμφανίζει να χορεύω σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του Δ/Ξ Αγία Ζώνη 2, είναι λυπηρό και αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπο μου, με σαφή στόχο να πληγεί η κυβέρνηση. Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία».

Εν συνεχεία υποστηρίζει: «Η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκα, ως όφειλα, ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου. Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητά του, αλλά και επιβεβλημένο. Τέτοιου είδους ολοκληρωτικές συμπεριφορές όμως, όπως τα σημερινά δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν το DNA του αναχρονιστικού μηχανισμού που επιχειρεί να ματαιώσει κάθε προσπάθεια για το αύριο του τόπου».

«Η πρωτοβουλία μου να ζητήσω και από τα άλλα κόμματα να καταθέσουμε από κοινού αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για επανεξέταση όλων των αθωωτικών πράξεων και αποφάσεων της τελευταίας δεκαετίας που συνδέονται με το λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές πράξεις, έχει αναστατώσει πολλά συμφέροντα. Η προσπάθεια εκβιασμού μου θα πέσει στο κενό» καταλήγει.

Κανακάκης: «Τυχαίο γεγονός» η συνύπαρξη Κουντούρη - Κουρουμπλή

Το protothema.gr μίλησε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας, κ. Βασίλη Κανακάκη, ο οποίος χαρακτήρισε «τυχαίο γεγονός» την συνύπαρξη του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή και του ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ», Θεόδωρου Κουντούρη, το βράδυ της ονομαστικής του πλοιοκτήτη σε μουσικομεζεδοπωλείο του Πειραιά, παρά το ότι το ζεϊμπέκικο του υπουργού βιντεοσκοπήθηκε από την σύζυγο του Κουντούρη, η οποία και το ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook.

Ο κ. Κανακάκης ανέφερε ότι ο κ. υπουργός είχε προσκληθεί στην χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας από τον ίδιο, ενώ σε άλλο τραπέζι βρισκόταν ο κ. Κουντούρης μαζί με την παρέα του. «Πρόκειται για σύμπτωση» επανέλαβε ο κ. Κανακάκης

Ο δήμαρχος Περάματος εξέδωσε μία οργισμένη ανακοίνωση για το περιστατικό, κάνοντας λόγο για πολιτική αλητεία

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δημάρχου Περάματος έχει ως εξής:

«Διαψεύδω κατηγορηματικά το φερόμενο ως γεγονός, ότι ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ.Παν.Κουρουμπλής ,παρευρέθη σε ιδιωτική εορτή πλοιοκτήτη.

Το βίντεο που έχει αναρτηθεί στα PAPAROLITIKA.gr είναι από Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας στην οποία παρευρισκόμουν ως προσκεκλημένος μαζί με τον Υπουργό και πολλούς άλλους επίσημους προσκεκλημένους.

Κατά τη γνώμη μου μία τέτοια πρακτική , είναι όχι μόνο ψευδής και δημοσιογραφικά αντιδεοντολογική , γιατί μόνο ως πολιτική αλητεία μπορεί να χαρακτηρισθεί».

Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας: «Εμείς διοργανώσαμε την εκδήλωση»

Για διαστρέβλωση της πραγματικότητας κάνει λόγο ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας , σχετικά με το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να χορεύει ζεϊμπέκικο σε κέντρο διασκέδασης, παρουσία του ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του: 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ = Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Ο Σύνδεσμος των εκατοντάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας διαμαρτύρεται με το πιο ηχηρό τρόπο για την κατάφωρη στρέβλωση της πραγματικότητας που επιχειρείται από τα Παραπολιτικά προκειμένου να σπιλώσουν και να εξοντώσουν πολιτικές προσωπικότητες και να προωθήσουν τους αναμολόγητους στόχους τους.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, το σωματείο μας Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ. διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση στο κέντρο ΑΜΜΟΣ στην Λ. Ποσειδώνος. Στην εκδήλωση όπως συνηθίζουμε καλούμε τον εκάστοτε υπουργό Ναυτιλίας, τους Δημάρχους της ευρύτερης περιοχής Πειραιά ,με τους οποίους βρισκόμαστε και συνεχή συνεργασία για τα προβλήματα κλάδου. Στην φετινή μας εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο νυν υπουργός κος Κουρουμπλής.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι η αισχρή διαστρέβλωση της πραγματικότητας δηλητηριάζει την κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας και αναδεικνύει την ποταπότητα αυτών που μετέρχονται με τέτοια μέσα και μεθόδους. Το δε βίντεο με τον χορό του υπουργού προέκυψε μετά από την ανταπόκριση του υπουργού στο κάλεσμα του προέδρου του Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ να τιμήσει την εκδήλωσή μας με έναν χορό».

Τι λέει η εταιρεία του Θοδωρή Κουντούρη για το ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή

Μία... διαφορετική εκδοχή αναφορικά με το ζεϊμπέκικο του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, προς τιμήν του πλοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ», Θοδωρή Κουντούρη, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής (των Αγίων Θεοδώρων), στις 4 Μαρτίου, δίνει με ανακοίνωσή της η εταιρεία «Αγία Ζώνη».

Την ώρα που ο υπουργός Ναυτιλίας, σε δήλωσή του, αναφέρει ότι το βίντεο προέρχεται από εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας, την πρόκληση του οποίου ήταν «επιβεβλημένο» να αποδεχτεί, η ανακοίνωση της εταιρείας του Θοδωρή Κουντούρη υποστηρίζει ότι ο υπουργός παραβρέθηκε σε χοροεσπερίδα του Σωματείου Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος, στις 3 Μαρτίου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την «Αγία Ζώνη»:

Αναφερόμαστε στο σημερινό δημοσίευμα του ιστότοπου www.parapolitika.gr, στο οποίο υπάρχει άρθρο με τον τίτλο «Το ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή στη γιορτή του Κουντούρη του ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» και σχετικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο κ. Υπουργός να χορεύει.

Το εν λόγω δημοσίευμα είναι ψευδές, συκοφαντικό και ανυπόστατο, για τους εξής λόγους

1) Ουδέποτε έχει συναντηθεί ο κ. Κουντούρης με τον κ. Κουρουμπλή. Δεν υπάρχει καμία κοινωνική ή άλλη σχέση μεταξύ τους. Είναι απολύτως βέβαιο ότι μέχρι την ημέρα του ναυαγίου, ο κ. Υπουργός Ναυτιλίας αγνοούσε την ύπαρξη της εταιρείας και του εκπροσώπου μας

2) Την 3 Μαρτίου 2017, το Σωματείο Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος διοργάνωσε χοροεσπερίδα σε νυχτερινό κέντρο. Στην χοροεσπερίδα μεταξύ άλλων, παρευρέθη ο κ. Κουντούρης, μέλη της οικογένειας του και φίλοι, καθόσον την επόμενη ημέρα 4 Μαρτίου ήταν η ονομαστική εορτή του κ. Κουντούρη. Στην χοροεσπερίδα, σε άλλο τραπέζι, με άλλη παρέα, παρευρίσκετο και ο κ. Υπουργός Ναυτιλίας, προφανώς κατόπιν προσκλήσεως του Σωματείου.

3) Αν και δεν απολογούμαστε στον εν λόγω ιστότοπο και σε κανένα άλλο μέσο, διευκρινίζουμε προς αποφυγή κάθε παρερμηνείας του ψευδεπίγραφου ρεπορτάζ, ότι πέραν της συνύπαρξης στον ίδιο χώρο ο κ. Υπουργός και ο κ. Κουντούρης, δεν διασκέδαζαν μαζί, αφού δεν γνωρίζονται καν.

4) Το εν λόγω βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όχι βέβαια ως απόδειξη της ανύπαρκτης φιλικής σχέσης μεταξύ του κ. Υπουργού και της οικογένειας Κουντούρη, αλλά ως συνήθως γίνεται σε τέτοιες εκδηλώσεις

5) Τέλος, δηλώνουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας, διότι στο όνομα πολιτικών και άλλων σκοπιμοτήτων, για άλλη μια φορά εκθέτονται δημόσια, άνευ λόγου και με απρόβλεπτα αποτελέσματα, μέλη της οικογένειας του κ. Κουντούρη, χωρίς προηγουμένως οι υπεύθυνοι της «φοβερής αποκάλυψης» να επικοινωνήσουν μαζί τους, προκειμένου να μάθουν την αλήθεια.

Το ΠΑΣΟΚ

Την αποπομπή του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Π. Κουρουμπλή, ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π. Χρηστίδης.

«Μετά τη δημοσιοποίηση του νέου και εξαιρετικά αποκαλυπτικού βίντεο με τον χορό του κ. Κουρουμπλή σε κοινωνική εκδήλωση με τον κ. Κουντούρη, του οποίου το πλοίο προκάλεσε το έγκλημα στον Σαρωνικό, περιμένουμε την απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα: Θα τον διώξει επιτέλους από την κυβέρνηση ή θα αρχίσει να χτυπάει παλαμάκια στο ζεϊμπέκικο καταστροφής του υπουργού του;» τονίζει ο κ. Χρηστίδης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

από hnewsit.gr/ και protothema.gr/

Οπως είναι φυσικό απάντηση δίνουν και τα Παραπολιτικά που έβγαλαν το θέμα:

Δεύτερη απάντηση – επιβεβαίωση από Κουρουμπλή για τα parapolitika.gr

Το ένα "φάουλ" μετά το άλλο και μάλιστα με επίσημες ανακοινώσεις από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής.

Ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ευρισκόμενος λογικά σε πανικό, έχει επιστρατεύσει τις υπηρεσίες του υπουργείου και επιδίδονται σε ένα «γαϊτανάκι» ανακοινώσεων προκαλώντας μόνο επιβεβαίωση για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του parapolitika.gr αλλά και πολλά ερωτηματικά.

Προκύπτουν λοιπόν ερωτήματα όταν με τον πιο επίσημο τρόπο, μέσα από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αποστέλλεται «ορθή επανάληψη» - διάψευση για τη μη παρουσία του Παναγιώτη Κουρουμπλή στη γιορτή του Κουντούρη αλλά σε μία άλλη γιορτή που όλως τυχαίως γιόρταζε και ο πλοιοκτήτης του «Αγία Ζώνη ΙΙ», τον οποίο δε γνώριζε ο υπουργός. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Έκπληξη προκαλεί η άμεση σύνδεση υπουργείου και της πλοιοκτήτριας εταιρίας «Αγία Ζωνή ΙΙ», που σχεδόν εκδίδουν ταυτόχρονα ανακοινώσεις και μέσα στην επίσημη «διάψευση» του υπουργείου να επισυνάπτεται και αυτή της «Αγίας Ζώνης ΙΙ»…

Διαβάστε την «ορθή επανάληψη» του υπουργείου:

Δήλωση – Διάψευση του ΥΝΑΝΠ Παναγιώτη Κουρουμπλή για το δημοσίευμα του parapolitika.gr περί δήθεν κοινωνικών σχέσεών του με τον Θ. Κουντούρη

Το σημερινό επεισόδιο, με το άθλιο δημοσίευμα της ιστοσελίδας parapolitika.gr, το οποίο αναπαράχθηκε και το οποίο με εμφανίζει να χορεύω στις 04/03/2017 σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του Δ/Ξ “Αγία Ζώνη 2”, είναι εξόχως συκοφαντικό και αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπό μου, με σαφή στόχο να πληγεί η Κυβέρνηση.

Ουδέποτε έχω συναντηθεί με τον κ. Κουντούρη, ουδέποτε έχω μιλήσει μαζί του και ουδέποτε με κάλεσε ο εν λόγω επιχειρηματίας σε εκδήλωσή του. Το δημοσίευμα είναι κατασκευασμένο. Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος (03 Μαρτίου 2017) με το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου, αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία.

Η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκα ως όφειλα, ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας (ΣΕΝΑΒΙ), στις 3 Μαρτίου 2017, στην οποία παραβρέθηκαν πολλά πρόσωπα, όπως ο Δήμαρχος Περάματος και η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητα του, αλλά και επιβεβλημένο. Τέτοιου είδους ολοκληρωτικές συμπεριφορές, όπως το δημοσίευμα του parapolitika.gr, αποκαλύπτουν το DNA του αναχρονιστικού μηχανισμού που επιχειρεί να ματαιώσει κάθε προσπάθεια για το αύριο του τόπου.

Η πρωτοβουλία μου να ζητήσω και από τα άλλα κόμματα να καταθέσουμε από κοινού αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για επανεξέταση όλων των αθωωτικών πράξεων και αποφάσεων της τελευταίας δεκαετίας που συνδέονται με το λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές πράξεις, έχει αναστατώσει πολλά συμφέροντα.

Η προσπάθεια εκβιασμού μου θα πέσει στο κενό. Οι συκοφάντες θα οδηγηθούν σύντομα ενώπιον της Δικαιοσύνης, για να υποστούν τις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.

Δείτε και την ανακοίνωση της Αγίας Ζώνης ΙΙ η οποία επισυνάπτεται από το γραφείο του υπουργού:


http://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom