Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Χτύπησαν και μαχαίρωσαν ηλικιωμένο για 5 ευρώ στο Γαλάτσι! (φωτο & βίντεο)


- Οι ληστές χτύπησαν και “χαράκωσαν” 90χρονο για να του αρπάξουν τα χρήματα - Εισέβαλαν στο μικρό διαμέρισμα στο Γαλάτσι και τον βασάνισαν απάνθρωπα - Εικόνες που σοκάρουν, ο ηλικιωμένος άνδρας υπέφερε στα χέρια των ληστών

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την εισβολή ληστών σε σπίτι ηλικιωμένου άνδρα στο Γαλάτσι.
Οι φωτογραφίες του θύματος που παρουσίασε η εκπομπή του ANT1 “Καλημέρα Ελλάδα” σφίγκουν το στομάχι.
Όπως αποκαλύφθηκε οι δύο δράστες κατάφεραν να μπουν στο ισόγειο διαμέρισμα του 90χρονου από την πόρτα του ακάλυπτου χώρου της πολυκατοικίας.
Ο ένας από τους δράστες τον ακινητοποίησε στο κρεβάτι, του έκλεισε το στόμα με το σεντόνι και άρχισε να τον χτυπάει χωρίς έλεος απαιτώντας να του πει που είχε τα χρήματα.

Χωρίς έλεος

Ο άτυχος ηλικιωμένος προσπάθησε να του πει ότι δεν έχει χρήματα, ωστόσο ο δράστης συνέχισε να τον χτυπάει χωρίς έλεος.
Ο ένας από τους δράστες ερευνούσε το σπίτι, ενώ δεύτερος συνέχισε να βασανίζει τον ηλικιωμένο. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ο ληστής σήκωσε τον 90χρονο από το κρεβάτι, τον έδεσε σε μια καρέκλα και άρχισε να τον απειλεί με έναν σουγιά.
Γαλάτσι
Όταν ο ηλικιωμένος άνδρας επέμεινε πως έχει μόνο πέντε ευρώ ο δράστης δεν δίστασε να τον τραυματίσει με το μαχαίρι.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.
Πρόκειται για ένα από τα δεκάδες περιστατικά σε βάρος ηλικιωμένων ανθρώπων που ζουν μόνοι. Οι ληστές εισβάλουν στα σπίτια και δεν δείχνουν κανένα έλεος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom