Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Θρίλερ στις Φιλιάτες με την εξαφάνιση 35χρονου κτηνοτρόφου


Διαστάσεις θρίλερ προσλαμβάνει η εξαφάνιση του νεαρού κτηνοτρόφου στη Σίδερη Φιλιατών.Οι έρευνες που διεξάγονται επί ένα 24ωρο από την Αστυνομία και την ΕΜΑΚ απέβησαν άκαρπες.

"Σαν ν' άνοιξε η γη και τον κατάπιε", αναφέρουν χαρακτηριστικά αξιωματικοί που έχουν γνώση της υπόθεσης, ενώ ολόκληρο το χωριό είναι ανάστατο.

Ο 35χρονος Ηλίας Ντρίκος, ήταν χαμηλών τόνων, εργατικός, χωρίς ποτέ να έχει προκαλέσει την παραμικρή ένταση ή αδικία στο χωριό του. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο..

Χθες το πρωί έφυγε από το σπίτι του με προορισμό τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις της οικογένειες. Το ίδιο έκανε σχεδόν κάθε μέρα.

Από το μεσημέρι, όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι, ξεκίνησε η επιχείρηση αναζήτησης.

Στον στάβλο βρέθηκε το αυτοκίνητο του νεαρού με το κλειδί μάλιστα πάνω στην μηχανή. Εκεί βρέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο. Η τελευταία κλήση είχε γίνει στις έντεκα περίπου το πρωί και ήταν προς την σύζυγό του.

Τόσο πέριξ του στάβλου όσο και στην ευρύτερη περιοχή δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του νεαρού, ενώ δεν έχουν εντοπιστεί σημάδια που θα μαρτυρούσαν άλλη ανθρώπινη παρουσία.

Η περιοχή πάντως είναι εξαιρετικά απομονωμένη και δύσβατη.

Η έρευνα των αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη και κινείται προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει το κρίσιμο στοιχείο που θα συμπληρώσει το παζλ της περίεργης αυτής υπόθεσης.
http://www.epiruspost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom