Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ήρωας της κυβέρνησης


του Γιώργου Παπαχρήστου

Ο νέος ήρωας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ονοµάζεται Παναγιώτης Κουρουµπλής και θα εξηγήσω αµέσως το γιατί, όπως τουλάχιστον µου αναφέρθηκε από κοινοβουλευτικό στέλεχος του
κόµµατος - από αυτά που τρώνε τις ώρες τους στη Βουλή µιλώντας µε τον έναν και τον άλλο και αποκοµίζοντας πολλές φορές περισσότερες ειδήσεις απ' όλους µαζί τους δηµοσιογράφους.

Ο Παναγιώτης, λοιπόν, ενδεχοµένως να το αγνοεί και ο ίδιος, είναι πλέον εξαιρετικά δηµοφιλής µεταξύ των συναδέλφων του διότι εξαιτίας του καθυστερεί ο ανασχηµατισµός της κυβέρνησης.

Οπως µου έλεγε προχθές Πέµπτη ο τύπος αυτός, "ο µεγάλος θα τον είχε κάνει τον ανασχηµατισµό αµέσως µετά την Εκθεση της Θεσσαλονίκης αν δεν είχε προκύψει το πρόβληµα µε τον Κουρουµπλή. Τώρα δεν µπορεί να τον διώξει, και αφού δεν µπορεί να τον διώξει, δεν πρόκειται να κάνει ανασχηµατισµό".

Αναγκαία επεξήγησις: ο "µεγάλος" είναι ο Τσίπρας. Και εγώ είχα να ακούσω τον επιθετικό προσδιορισµό για πρωθυπουργό από την εποχή του Ανδρέα, και διά στόµατος αειµνήστου Γιώργου Κατσιφάρα...

από τη στήλη "Στίγμα" στα ΝΕΑ Σ/Κ 23-24/9/17

* το σκίτσο είναι της Εφης Ξένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom