Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα τροπή στην απαγωγή Λεμπιδάκη! - Οι απαγωγείς κατέβηκαν στα 18 εκ. ευρώ


Ξεκίνησαν ζητώντας 100 εκατ. ευρώ, έριξαν το ποσό στα 30 εκατ. και με νέο τους μήνυμα στην οικογένεια του επιχειρηματία ζητούν ακόμα λιγότερα χρήματα - Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η τροπή που παίρνει η υπόθεση της
απαγωγής Λεμπιδάκη μετά την εξέλιξη που φέρνει πιο κοντά την απελευθέρωση του επιχειρηματία και δείχνει, έστω και αμιδρά, ένα φως στην άκρη του τούνελ!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Cretalive, οι απαγωγείς με νέο μήνυμα που έστειλαν στην οικογένεια του επιχειρηματία έριξαν κι άλλο τις απαιτήσεις τους, από τα 30.000.000 ευρώ στα 18.000.000, δείγμα πως και οι ίδιοι κατανοούν πως είναι αδύνατο πλέον να πάρουν τα χρήματα που απαιτούσαν.

Βέβαια οι πληροφορίες μας θέλουν την οικογένεια να μην έχει διαφοροποιηθεί από το ποσό που αρχικά είχε συγκεντρώσει (θυμίζουμε πως αυτό δεν υπερβαίνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ) ωστόσο το "ρίξιμο" των απαιτήσεων των απαγωγέων προς ένα ποσό που προσεγγίζει τον ρεαλισμό και την πραγματικότητα, δείχνει πια εμφανώς πως και οι ίδιοι έχουν πειστεί πως η οικογένεια δεν έχει τη δυνατότητα καν να πλησιάσει τα εξωπραγματικά ποσά που ζητούσαν αρχικά (θυμίζουμε πως ξεκίνησαν από τα 100 εκ. και για πολύ καιρό ήταν... ακατέβατα) και πως θέλουν επίσης να τελειώνει αυτή η ιστορία!

Αντιδράσεις έστω και ανεπίσημες από πλευράς της οικογένειας δεν έχουμε, ωστόσο είναι σίγουρο πως η εξέλιξη αυτή φέρνει πιο κοντά την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, από μια ομηρεία που μπαίνει σε λίγο στον 7ο μήνα της και που κρατά σε αγωνία όλη την κοινωνία και πρωτίστως την οικογένεια του επιχειρηματία που ζει απίστευτες στιγμές όλο αυτό το πολύχρονο διάστημα!

Cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom