Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Θρήνος στο Χόλιγουντ - Με τη σύριγγα καρφωμένη στο χέρι βρήκαν τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

Ο,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός!

Η υπερβολική χρήση ναρκωτικών φαίνεται πως είναι η αιτία του θανάτου του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν. Τον βρήκαν νεκρό στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν με μια σύριγγα στο χέρι.

Τον βρήκαν με τα εσώρουχα, πεσμένο στο πάτωμα του μπάνιου ο θεατρικός συγγραφέας, Ντέιβιντ Κατζ και η φίλη. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. Ο βραβευμένος με Όσκαρ, για την ερμηνεία του στην ταινία «Καπότε», βρέθηκε με μια σύριγγα καρφωμένη στο χέρι του. Έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του έχει ξεκινήσει η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν δύο μικρές πλαστικές σακούλες που περιείχαν μια ουσία που πιθανώς είναι ηρωίνη.

Ο 46χρονος Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανός στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με το CNN. Έπρεπε να πάει να πάρει τα παιδιά του την Κυριακή, αλλά δεν εμφανίστηκε. Έτσι, ο θεατρικός συγγραφέας Ντέιβιντ Κατζ και ένα άλλο φιλικό του πρόσωπο πήγαν στο διαμέρισμά του, όπου τον βρήκαν νεκρό. Τους παρακάλεσε να δουν τι συμβαίνει η επί 14 χρόνια σύντροφος του Χόφμαν, Μίμι Ο’ Ντόνελ.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του αγαπημένου μας Φιλ και εκτιμούμε το "ξεχείλισμα της αγάπης" και της υποστήριξης που λάβαμε από όλους» αναφέρεται σε ανακοίνωση της οικογένειας του Χόφμαν ο οποίος είχε τρία παιδιά με τη σύντροφό του Μιμί Ο’ Ντόνελ, τον 10χρονο Κούπερ, την 7χρονη Τούλα και την 5χρονη Γουίλα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο γνωστός ηθοποιός είχε χωρίσει πριν από μερικούς μήνες από τη σύντροφο και μητέρα των παιδιών του. Όπως αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα, ο Χόφμαν είχε νοικιάσει το διαμέρισμα στο Γκρίνουιτς Βίλατζ μόλις τον περασμένο Οκτώβριο.

«Αυτή είναι μια τραγική και ξαφνική απώλεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του πένθους. Παρακαλώ κρατήστε τον Φιλ στις σκέψεις και τις προσευχές σας», προστίθεται στην ανακοίνωση της οικογένειας του ηθοποιού ο οποίος είχε μακροχρόνια προβλήματα εθισμού στις ουσίες και το αλκοόλ.

Πολλοί θαυμαστές του Χόφμαν συγκεντρώθηκαν την Κυριακή το απόγευμα κοντά στο διαμέρισμά του ηθοποιού σε μια μοντέρνα γειτονιά του Γκρίνουιτς Βίλατζ.

Η Ράκελ Μέλμαν, γειτόνισσα του ηθοποιού η οποία δήλωσε θαυμάστριά του είπε ότι τον έβλεπε συχνά γύρω από τη γειτονιά. «Ποτέ δεν του μίλησα, αλλά πάντα ήθελα να το κάνω», είπε, προσθέτοντας ότι τον είχε δει να κάθεται στις σκάλες του κτιρίου, συχνά με τις κάλτσες και χωρίς παπούτσια να διαβάζει και να κοιτά αφηρημένα. «Φυσικά και είμαι λυπημένη. Ήταν ένα σοκ», είπε.

Ο Χόφμαν που είχε κερδίσει το Όσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού για την βιογραφική ταινία "Καπότε" το 2005 στην οποία έπαιξε τον ρόλο του συγγραφέα Τρούμαν Καπότε και είχε επίσης άλλες τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ είχε γεννηθεί στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης, κοντά στο Ρότσεστερ.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom