Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

"Ο νόμος του Πούτιν": Ρωσικά τεθωρακισμένα των Πεζοναυτών προχώρησαν σε επίδειξη ισχύoς στην Σεβαστούπολη

Με ... πόλεμο απειλεί ο νέος "πρόεδρος" της Ουκρανίας την Ρωσία για την Κριμαία 
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται μετακινήσεις ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Κριμαία και τη νότια Ουκρανία, εν μέσω σοβαρών φόβων της Μόσχας ότι "η παράνομη και δικτατορική"  όπως την χαρακτηρίζουν - κυβέρνηση του Κιέβου θα προσπαθήσει να εμποδίσει την ανεξαρτητοποίηση της ανατολικής και νότιας Ουκρανίας και ειδικά της ρωσικής (από τον 14ο αιώνα) χερσονήσου της Κριμαίας.
Ρωσικά ΤΟΜΠ των Πεζοναυτών εμφανίστηκαν να περιπολούν (φωτό)  στην κεντρική πλατεία Nakhimov της Σεβαστούπολης, πριν αποσυρθούν στις βάσεις τους για να ξαναβγούν μετά από λίγο και να καταλάβουν καίριες θέσεις έξω από κυβερνητικά κτίρια που πλέον περιήλθαν στον πλήρη έλεγχο των αυτονομιστών .
«Υπάρχουν συγκεκριμένες μετακινήσεις οχημάτων ως μέτρο αντι-τρομοκρατικών δράσεων για την προστασία ρωσικών εγκαταστάσεων» δήλωσε πηγή του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας  στην εφημερίδα ForPost.
Ένα βίντεο δείχνει επίσης μετακινήσεις στρατιωτικών φορτηγών στην πόλη της ιστορική πόλη Yalta όπου το 1945 υπογράφηκε η "μοιρασιά" του πλανήτη.
Συμβολικό;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε επίσης
Με ... πόλεμο απειλεί ο νέος "πρόεδρος" της Ουκρανίας την Ρωσία για την Κριμαία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom