Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

«Παγιδευμένος» στο Διαδίκτυο ο Ερντογάν - Νέα ηχογραφημένη συνομιλία (βίντεο)


«Μην τα πάρεις. Αυτό που μας υποσχέθηκε, πρέπει να το φέρει (...) Οι άλλοι φέρνουν. Γιατί αυτός δεν μπορεί να φέρει; Τι νομίζουν δουλειά;», φέρεται να λέει ο Τούρκος πρωθυπουργός στον γιο του σε νέα ηχογραφημένη συνομιλία που αναρτήθηκε στο YouTube.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας φέρεται σε νέα τηλεφωνική
συνομιλία να ζητάει από τον γιο του, Μπιλάλ, να μη δεχτεί ένα χρηματικό ποσό που του προσφέρθηκε στο πλαίσιο μιας επιχειρηματικής συμφωνίας αλλά να ζητήσει περισσότερα χρήματα

Η ηχογραφημένη συνδιάλεξη δημοσιεύθηκε σήμερα Πέμπτη στο YouTube από ανώνυμο χρήστη.



«Μην τα πάρεις. Αυτό που μας υποσχέθηκε, πρέπει να το φέρει. Εάν δεν το φέρει, δεν χρειάζεται», ακούγεται να λέει η φωνή στη νέα ηχογραφημένη συνομιλία, η οποία, σύμφωνα με τον χρήστη που την ανήρτησε στο YouTube με το ψευδώνυμο Haramzadeler, ανήκει στον Ερντογάν.

«Οι άλλοι φέρνουν. Γιατί αυτός δεν μπορεί να φέρει; Τι νομίζουν δουλειά; Μην ανησυχείς όμως, θα έρθουν στην αγκαλιά μας», λέει η φωνή.

Το Reuters δεν επαλήθεσυσε την αυθεντικότητα της ηχογραφημένης συνομιλίας. «Θα εξετάσουμε εάν οι υποκλοπές αυτές είναι ψεύτικες ή όχι και καμία ανακοίνωση δεν σχεδιάζεται να γίνει προς το παρόν», δήλωσε στο πρακτορείο ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος.

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom