Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ρωσικά άρματα μάχης και ΤΟΜΑ κατευθύνονται προς τα σύνορα με την Ουκρανία (βίντεο)

Ολοταχώς προς τριχοτόμηση η Ουκρανία
Πληροφορίες που δεν μπορούν να διασταυρωθούν, αναφέρουν κινητικότητα ρωσικών στρατευμάτων κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία με φάλαγγες αρμάτων μάχης T-72BA, T-80, T-90 και ΤΟΜΑ ΒΜP-2 και BTR-80 μετακινούνται προς την κατεύθυνση του Νοβόροσισκ 160 χλμ. περίπου από τα σύνορα από την Ουκρανία.
Επίσης μονάδες Spetznez της Νότιας Στρατιωτικής Διοίκησης έχουν αυξήσει την ετοιμότητα ανάληψης δράσης σε 2 ώρες από πέντε που ήταν χθες.
Πάντως δεν επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός Τύπου των αερομεταφερόμενων δυνάμεων της Ρωσίας συνταγματάρχης  Yevgeny Meshkov ότι αερομεταφερόμενα στρατεύματα έχουν μεταπέσει σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής όπως και Μοίρες μεταφορικώ αεροσκαφών, κινήσεις που σχετίζονται με τις εξελίξεις στην Ουκρανία.
Η ετοιμότητα των ρωσικών μονάδων βρίσκεται σε επίπεδα μερικής επιφυλακής 5 ωρών, όπως μετέδωσε χθες το defencenet.gr.
Ο Meshkov δήλωσε στην Komsomolskaya Pravda πως δεν υπάρχει ακόμα διαταγή για μετακίνηση ρωσικών αερομεταφερόμενων δυνάμεων στην Ουκρανία και ούτε πρόκειται να υπάρξει στις επόμενες ώρες τουλάχιστον, απ'ότι γνωρίζει.
Την ίδια στιγμή στην μεγάλη πόλη Kerch της νοτιοανατολικής Ουρανίας το περιφερειακί συμβούλιο ξεκρέμασε την ουκρανική σημαία και ανάρτησε την ρωσική!
Εκατοντάδες διαδηλωτές μπήκαν στο διοικητήριο της πόλης με συνθήματα όπως "Κάτω οι φασίστες του Κιέβου" και έκαψαν την ουκρανική σημαία, αναρτώντας την ρωσική.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε κι αυτό:
Ολοταχώς προς τριχοτόμηση η Ουκρανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom