Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Το αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου (φωτο)


Για έκτη (6η) συνεχή χρονιά το αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου σημείωσε μεγάλη επιτυχία!

Το απόγευμα της Δευτέρας, στις 24/02/2014, η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Imperial γέμισε ασφυκτικά από μικρούς και μεγάλους. Σε όλο το χώρο της εκδήλωσης επικρατούσε η μουσική, η πολυχρωμία των στολών, ο χορός, το κέφι και τα χαμόγελα.


Το ζευγάρι των δύο εθελοντών κλόουν-ταχυδακτυλουργών ήταν εκπληκτικό…απίθανο! Κράτησαν το χαμόγελο και τη ζωντάνια των παιδιών αμείωτη έως το τέλος με παιχνίδια, χορό, τραγούδι και μαγικά!...

Ο κύριος Φλώρος, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Imperial, ήταν άψογος σε όλα, η φιλοξενία του ζεστή, απλόχερη με ό,τι καλύτερο μπορούσε να δώσει.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή, οι γονείς και τα παιδιά ευχαριστούν θερμά τον κύριο Φλώρο για όλη αυτή την προσφορά του, που είναι έργο αγάπης και ανθρωπιάς, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για την τοπική κοινωνία και δίνοντας δύναμη και κουράγιο στις προσπάθειες των εθελοντών της ΕΛΕΠΑΠ.

Επίσης, ευχαριστεί πολύ το εκπληκτικό ζευγάρι των κλόουν ‘’Sakito and Richi Fantasy’’ - Αθανάσιο Αποστόλου και Ελευθερία Αλεξοπούλου που συμμετείχε αφιλοκερδώς στην εκδήλωσή μας.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή ΕΛΕΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom