Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

"Τσάκισε" η ΕΛΙΑ,οι 58 έγιναν...38 !!!


- Τηλεφώνημα Βούλγαρη σε Βενιζέλο όπου του ανακοίνωσε την αποχώρηση της Πρωτοβουλίας των 58 από την Ελιά
- Δεν θα συμμετάσχουν ούτε στο ευρωψηφοδέλτιο, ούτε στην συνδιάσκεψη
- Διαφώνησαν για τον τρόπο κατάρτισης του ευρωψηφοδελτίου


Με ένα τηλεφώνημα του Γιάννη Βούλγαρη στον Ευάγγελο Βενιζέλο, οι 58 ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από την Ελιά!

Ο άτυπος επικεφαλής των 58 κ. Γιάννης Βούλγαρης ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι οι 58 έγιναν...38(!), με τους 20 ουσιαστικά να αποχωρούν εκφράζοντας έτσι την αντίθεση τους στην υιοθέτηση του σταυρού και την πρόθεση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ να άρει το ασυμβίβαστο μεταξύ της ιδιότητας του βουλευτή και του υποψήφιου ευρωβουλευτή.

Η πρωτοβουλία των 58 αποφάσισε να μην λάβει μέρος ούτε στο ευρωψηφοδέλτιο, ούτε και στην συνδιάσκεψη της Κεντροαριστεράς και την Οργανωτική Επιτροπή. Απλά θα συμμετέχουν ως παρατηρητές!

Ωστόσο όπως τονίζεται αν κάποιος από τους 58 θέλει να είναι υποψήφιος δεν θα του απαγορευθεί.

Σε εξέλιξη είναι εν τω μεταξύ στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων η κρίσιμη συνάντηση αντιπροσωπειών του ΠΑΣΟΚ, των "58", της Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα, της Δυναμικής Ελλάδας και άλλων 4 κεντροαριστερών κινήσεων.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με την κίνησή του να πει ναι στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το ασυμβίβαστο αλλά να το διατηρήσει εντός της ΝΔ.... "άδειασε" τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αν και οι δύο για τους δικούς τους εσωκομματικούς λόγους διαχειρίζονται με τον δικό τους τρόπο ο καθένας τις εύθραυστες ισορροπίες εντός της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom