Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 8 εκατ. € σε ΜΚΟ για να... μετράει τις ΜΚΟ

Εχει μία και η κυρία Ρεπούση για... έρευνα στις γυναίκες!!!

Εστω κι αργά οι εξουσίες του τόπου αποφάσισαν να ασχοληθούν με τις ΜΚΟ!

Κι απ' ότι φαίνεται θα κλάψουνε πολλές μανούλες είτε φτάσει είτε δεν φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο,αφού θα ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ τουλάχιστον στα μανταλάκια οι περισσότεροι.

Και σε τούτη 'δω τη χώρα,μέχρι πρόσφατα,ζούσαμε για ένα όνομα κι ένα κούτελο καθαρό.Καιρός λοιπόν να μπει κάθε κατεργάρης "φιλάνθρωπος"-ερευνητής στον πάγκο του.

Κι επιτέλους να μάθει και ο κύριος Πάγκαλος με ποιους τα 'τρωγε παρέα κι ίσως να φτάσουν και μερικές υποθέσεις στ' αυτιά της τυφλής Δικαιοσύνης.

Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης,κύριος Λέανδρος Ρακιντζής, βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της... έρευνας,σε ό,τι αφορά τις ΜΚΟ!

Είχαμε γράψει κάποτε γιασάν του μάγκα που ανακάλυψε τις ΜΚΟ κι απ' ότι βλέπουμε από τα δημοσιεύματα,που πέφτουν τις τελευταίες μέρες με μορφή χιονοστιβάδας και ποιος δεν είναι μπλεγμένος σε μία ή περισσότερες ΜΚΟ,οι οποίες δεν είναι τίποτα άλλο παρά «Κρατικά» Εργαλεία Προπαγάνδα​ς, Ελέγχου και… Πλουτισμού,όπως θα διαβάσετε τα μεσάνυχτα σε νέα ανάρτησή μας.

Προς το παρόν δείτε το αυριανό πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος,που σε πολυσέλιδο ρεπορτάζ του ονοματίζει συγκεκριμένους ανθρώπους,παρά τω πρωθυπουργώ της χώρας,που έτρωγαν με δέκα μασέλες για να... μετράνε πόσες ΜΚΟ ταϊζανε!!!

Στο ίδιο ρεπορτάζ μαθαίνουμε για την ΜΚΟ της πολυπράγμωνος κυρίας Ρεπούση,η οποία φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον μακρύ κατάλογο.Θα μάθουμε και για το Κέρας της Αφρικής,όπου πρωταγωνιστεί ο εκλεκτός του Γιωργάκη  κύριος Ρόντος.Ενώ και πολλοί ακόμα πολιτικοί φέρονται μπλεγμένοι με ΜΚΟ.

Ρίξτε μια ματιά στο σχετικό φάκελο ΜΚΟ και θα βγείτε από τα ρούχα σας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom