Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Έχεις ακίνητο; Φέτος πληρώνεις +40%!


ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ Το ΧΩΝΙ αυτή την εβδομάδα: Μάθε όλους τους φόρους που δένουν τη θηλειά στο λαιμό των ιδιοκτητών ακινήτων το 2014!

Το 2014, συνολικά 5,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων στην
Ελλάδα θα κληθούν να πληρώσουν 3,9 δισ. ευρώ. Την ώρα που τα όλα τα εισοδήματα, από κάθε πηγή, έχουν «κουρευτεί» μέχρι και 70-80% (όσα δεν έχουν μηδενιστεί τελείως, δηλαδή), οι μισοί Έλληνες θα επιβαρυνθούν κατά 40% περισσότερo από το 2013, όταν η συνολική επιβάρυνση ήταν 2,78 δισ. ευρώ.

Αυτή την εβδομάδα, Το ΧΩΝΙ δημοσιεύει μια μεγάλη έρευνα που αφορά όλους τους Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων. Ένας πλήρης, χρηστικός οδηγός που περιλαμβάνει -αναλυτικά και βήμα προς βήμα- όλες τις επιθέσεις που φέρνει η φετινή φορο-λαίλαπα. Για να ξέρουν όλοι οι Έλληνες τι τους έρχεται.

Διαβάστε, επίσης:

για πρώτη φορά θα φορολογηθούν τα εισοδήματα από ακίνητα με διαφορετική κλίμακα,
επιβάλλεται φόρος υπεραξίας στις μεταβιβάσεις,από φέτος μειώνεται ο φόρος στις μεταβιβάσεις ακινήτων,επανέρχεται το «πόθεν έσχες» για την αγορά ή κατασκευή κατοικιών.

Έχεις ακίνητο; Αυτή την εβδομάδα μη χάσεις Μ Ε Τ Ι Π Ο Τ Α Το ΧΩΝΙ!

Αυτή την εβδομάδα, Το ΧΩΝΙ κυκλοφορεί εκτάκτως από το Σάββατο, όπως και όλες οι κυριακάτικες εφημερίδες, λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom