Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΖΩΓΡΑΦΟΥ:Δεν κλείνουμε! Δεν παραδίδουμε τον ΕΟΠΥΥ - Νέο ραντεβού αύριο

Με το σύνθημα αυτό οι εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ Ζωγράφου (Γιατροί, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό) ματαίωσαν για μια ακόμα φορά την προσπάθεια του μηχανισμού της διοίκησης του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας να μπει λουκέτο στον ΕΟΠΥΥ της πόλης μας.

Από τις 7.30 το πρωί στα πολυ-ιατρεία του ΕΟΠΥΥ Ζωγράφου είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες δημότες ασφαλισμένοι, που συμπαραστάθηκαν στον αγώνα των εργαζόμενων στον ΕΟΠΥΥ.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κ. Κώστας Καλλίρης, η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΜΑΖΙ για την πόλη μας» κα Τίνα Καφατσάκη καθώς και πολλοί ακόμα Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών φορέων της πόλης μας και αντιπροσωπείες του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου, του ΚΚΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΠΑΜΕ κλπ.

Η μεγάλη συμμετοχή όλων των παραπάνω καθώς και η απόφασή τους, να αντισταθούν και να αποτρέψουν όλοι μαζί την ουσιαστική κατάργηση της πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας που επιχειρεί να πετύχει η κυβέρνηση, είχε σαν αποτέλεσμα η επιτροπή που ήρθε για να παραλάβει και να «βάλει λουκέτο…» στον ΕΟΠΥΥ Ζωγράφου να αποχωρήσει και πάλι άπρακτη.

Όμως όλοι ξέρουν ότι η προσπάθεια αυτή της ηγεσίας του Υπ. Υγείας θα συνεχιστεί. Για αυτό οι απεργοί γιατροί του ΕΟΠΥΥ καλούν σε ετοιμότητα όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Ζωγράφου, δίνοντας τους ραντεβού για αύριο το πρωί στις 7.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom