Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Νέα μεγάλη ανατροπή στη Δίκη Παπαγεωργόπουλου!

- Γνήσιο κρίθηκε παραστατικό της Εφορίας του 1996!
- Το στοιχείο είχε αγνοήσει το Πρωτόδικο Δικαστήριο!
- Για στοιχείο- βόμβα κάνουν λόγο οι συνήγοροι υπεράσπισης!

Αυτό είναι το νέο στοιχείο που αποδεικνύει ότι ο Σαξώνης έκλεβε πολύ πριν αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και παρουσιάστηκε χτες στην ακροαματική διαδικασία!
Πρόκειται για παραστατικό έγγραφο της Εφορίας (Θ' Δ.Ο.Υ.) που εκδόθηκε το 1996 για...
πληρωμές Φ.Μ.Υ. που όντως έγιναν. Κάποιος όμως το ανέσυρε άλλαξε το "1996" σε "1998" και το ξαναχρησιμοποίησε! Προφανώς για να... "τακτοποιήσει" ποσά που έκλεψε το 1998, δηλαδή αρκετούς μήνες πριν ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος καθήσει στην καρέκλα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης!

Την γνησιότητα του βεβαίωσε η Θ' Δ.Ο.Υ. με έγγραφό της προς το Δικαστήριο!
Το Δικαστήριο χτες δέχτηκε την γνησιότητα του και είναι πιθανό να διατάξει γραφολογικό έλεγχο για να πιστοποιήσει και την παραποίησή του, αν και αυτή είναι κάτι παραπάνω από εμφανής!

Πρόκειται για μεγάλη ανατροπή.

Γιατί το Πρωτόδικο Δικαστήριο είχε δεχθεί το συγκεκριμένο έγγραφο ως πλαστό, παρά τις διαμαρτυρίες της υπεράσπισης που και τότε είχε ζητήσει ενδελεχή έλεγχο χωρίς ωστόσο το αίτημα της να γίνει αποδεκτό από την Έδρα. Έτσι δεν λήφθηκε υπόψιν ως στοιχείο.

Το έγγραφο είχε παρουσιάσει ο Αλέξης Κούγιας για να αποδείξει ότι η υπεξαίρεση γινόταν πριν το 1999, οπότε ανέλαβε τα ηνία του δήμου Θεσσαλονίκης ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και καθήκοντα γενικού γραμματέα ο Μιχάλης Λεμούσιας. 

Είναι διπλότυπο παραστατικό καταβολής οφειλών στη Θ' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, με χρονολογία 1996, η οποία παραποιήθηκε και άλλαξε σε 1998. 

Ο κ. Κούγιας είχε ζητήσει να πραγματοποιηθεί νέα γραφολογική πραγματογνωμοσύνη. 
Κατά την αγόρευσή του, απέδειξε ότι το έγγραφο είναι γνήσιο και απλώς παραποιήθηκε η ημερομηνία σύνταξής του, ενώ ζήτησε να εξεταστεί πότε και πώς έγινε η πλαστογραφία.
Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να δείτε την παραποίηση.

Δείτε και το άλλο διπλότυπο, που επειδή έμεινε στα αρχεία της Θ' Δ.Ο.Υ. δεν παραποιήθηκε.

 Δείτε παρακάτω και την βεβαίωσηπου έστειλε στο Δικαστήριο η Θ' Δ.Ο.Υ.

 Ας ελπίσουμε ότι στη διάρκεια αυτής της Δίκης θα πάρουμε απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα γύρω από τις αποκαλύψεις αυτές. 
- Γιατί η επιθεωρήτρια Αναστασία Τσεμπερά δεν ερεύνησε αυτά τα έγγραφα για να διαπιστώσει έγκαιρα ότι η υπεξαίρεση άρχισε πολύ πριν το 1999;
- Ήταν δική της απόφαση ή την υποχρέωσαν κάποιοι άλλοι που ήθελαν να επικεντρώσουν τις έρευνες στον Δήμο Θεσσαλονίκης για να στοχοποιήσουν τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο;
- Πώς είναι δυνατόν το Πρωτόδικο Δικαστήριο να μην θέλησε ποτέ να ερευνήσει τόσο σημαντικά στοιχεία;
- Πώς είναι δυνατόν κάθε φορά που προκύπτουν ντοκουμέντα υπέρ του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου να αποκρύπτονται και όποτε βγαίνει κάποια κραυγή εναντίον του να σύεται ο κόσμος;
ΧΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom