Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Κάποιοι εκεί στη Δικαιοσύνη επιμένουν να μας κάνουν πλάκα ξεφτιλίζοντας τα εκατομμύρια - Εγγύηση - μαμούθ 100 εκ. από το Λαυρεντιάδη

Μόλις πριν από 4 μέρες άφησαν ελεύθερο το Φιλιππίδη του ΤΤ και μεις γράφαμε:Με ποιο σκεπτικό ρε π@@στη μου του βάλανε 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ εγγύηση!
Δηλαδή ρε Δικαιοσύνη,με όλο το σεβασμό,πόσα έχει καβάτζα ο κύριος Φιλιππίδης και που τα βρήκε;Γιατί και μεις δουλεύαμε 36 χρόνια κι όπως πάει το ΙΚΑ μάλλον θα πεθάνουμε σαν τον Παπαδιαμάντη!
Κι αν έχει τέτοια οικονομική ευχέρεια,από νόμιμα έσοδα,τότε για ποιο λόγο να μπλεχτεί σε σκάνδαλα;
Κάτι δεν στέκει ρε παιδιά κι η κατσίκα έπαψε να μασάει ταραμά!
================
Τα ίδια θα γράψουμε και σήμερα στο 50πλάσιο αφού από το Λαυρεντιάδη ζητάνε για... εγγύηση 100 εκατομμύρια.
Βρε καλέ μου δικαστή βάλτα κάτω και δες πόσα θα έχεις απόθεμα στο τέλος της καριέρας σου αν υποθέσουμε ότι δεν χαλάς δεκάρα για τη διαβίωσή σου κι απλά βάζεις το μισθό σου στην άκρη.
Στην καλύτερη των περιπτώσεων να πλησιάζεις τα 2 εκατομμύρια.
Αρα παραδέχεσαι ότι ο Λαυρεντιάδης ήταν μεγαλοαπατεώνας κι έχει καβατζώσει δισεκκατομύρια!
Τότε προς τι όλο αυτό το θέατρο;
Ζείδωρον

- Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης κατηγορείται για την υπόθεση της υπεξαίρεσης 701 εκατομμυρίων ευρώ από την Proton Bank και κρατείται στο νοσοκομείο κρατουμένων του Κορυδαλλού καθώς πάσχει από σοβαρή ασθένεια
- Ο εισαγγελέας ζητεί τα χρήματα της εγγύησης να μην είναι από εκείνα που έχουν δεσμευθεί


Το ιλλιγγιώδες ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ προτείνει να καταβληθεί ως εγγύηση από τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ο εισαγγελέας προκειμένου να αποφυλακιστεί.

Ο εισαγγελέας εφετών Π. Καψιμάλης στην πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών για τη υπόθεση της υπεξαίρεσης 701 εκατομμυρίων ευρώ από την Proton Bank ζητεί μάλιστα τα χρήματα να μην έχουν ήδη δεσμευθεί για το τραπεζικό σκάνδαλο.

Ο Λ. Λαυρεντιάδης κρατείται στο νοσοκομείο κρατουμένων του Κορυδαλλού καθώς πάσχει από σοβαρή ασθένεια και προφυλακίστηκε τον Δεκέμβριο του 2012.

Μέχρι στιγμής έχουν απορριφθεί δυο αιτήσεις αποφυλάκισης που έχει υποβάλλει για λόγους υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom