Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

"Εγκληματική οργάνωση με υψηλές διασυνδέσεις"! - Για κουμπάρους δεν λέει τίποτα το πόρισμα για το σκάνδαλο Καρούζου


"Εγκληματική οργάνωση με υψηλές διασυνδέσεις" γράφει στον κύριο τίτλο της η Realnews,που κυκλοφορεί αύριο και η οποία φέρνει στο φως το εισαγγελικό πόρισμα για το σκάνδαλο Καρούζου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στο πόρισμα της, η εισαγγελέας αναφέρεται στον Γ. Καρούζο, την σύζυγό του Ρ. Σκαφτούρα,καθώς και σε άλλα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο επισημαίνοντας:
"ΕΝΟΨΕΙ ΔΕ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ των γνωριμιών και σχέσεων που ανέπτυξαν τα παραπάνω πρόσωπα με υψηλόβαθμους παράγοντες της Χώρας, αλλά και με πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στην αλλοδαπή (δικηγόρους, επιχειρηματίες κ.λπ.), ικανά να συνδράμουν στη διακίνηση και απόκρυψη των χρηματικών ποσών, τα οποία προφανώς εξακολουθούν να έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της οργάνωσης σε τόπο και με μορφή που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, κρίνεται ότι οι προαναφερόμενοι δύναται να χρησιμοποιήσουν τις διασυνδέσεις, είτε προκειμένου να συσκοτίσουν ή τουλάχιστον να επιβραδύνουν τις έρευνες των Δικαστικών Αρχών για ζητήματα που, λόγω του όγκου των δεδομένων, του ιδιαίτερα διευρυμένου χρονικού πεδίου δράσης τους, η οποία εκκινεί από το έτος 2001, και των ιδιαίτερα χρονοβόρων διαδικασιών σε επίπεδο ελεγκτικού μηχανισμού και Δικαστικών Συνδρομών δεν έχουν ακόμη διαλευκανθεί πλήρως, είτε προκειμένου να διαφύγουν στο εξωτερικό".

Πάντως για  κουμπάρους του ζεύγους το πόρισμα δεν γράφει τίποτα,αν και κάποια site γράφουν.... "προς το παρόν δεν εμπλέκονται"!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom