Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Μονόδρομος η νίκη της Εθνικής μας στο Λιχτεσντάιν


Μονόδρομο για την Εθνική Ελλάδας αποτελεί η νίκη στον αποψινό αγώνα με το Λιχτεσντάιν (21:45, Mega, OTE Sports), στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2014.

Οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι στην προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα μας για να βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι του 2014. Ο αντίπαλος σαφώς υποδεέστερος της Ελληνικής ομάδας, ωστόσο  το ματς διεξάγεται εκτός έδρας και όπως τόνισε χθες ο Φερνάντο Σάντος οι παίκτες θα πρέπει να σεβαστούν τον αντίπαλο και να μη πιστέψουν ότι θα κερδίσουν το παιχνίδι χωρίς να μοχθήσουν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την Εθνική όπως και στο τελευταίο νικηφόρο ματς, έστω και φιλικού χαρακτήρα, κόντρα στην Αυστρία, δηλαδή, με σύστημα 4-3-3.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Σιόβα, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας.
Αμυντικός μέσος θα παίξει ο Κατσουράνης, ο οποίος θα πλαισιώνεται στο κέντρο από τους Μανιάτη και Ταχτσίδη, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Χριστοδουλόπουλος, Κονέ και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Βύντρα, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Καραγκούνης, Φορτούνης, Νίνης και Παπαδόπουλος. Απόντες είναι οι τιμωρημένοι, Σαλπιγγίδης και Σαμαράς.

Στα άλλα δύο ματς του 7ου ομίλου, η Βοσνία θα υποδεχθεί τη Σλοβακία και η Λιθουανία τη Λετονία.
Η βαθμολογία:
         Ομάδα          Γκολ      Βαθμοί

  1. Βοσνία          23-3        16
  2. Ελλάδα          7-4         13
  3. Σλοβακία       7-5           9
  4. Λιθουανία      4-8           5
  5. Λετονία         6-14         4
  6. Λιχτενστάιν   3-16         2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom