Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Νταλίκες στον Αρειο Πάγο με όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από τα δύο άκρα του συνταγματικού τόξου


Κυρία Εισαγγελεύ,
Επιτρέψατέ μου να σας κοινοποιήσω
α] εντός δύο τριαξονικών φορτηγών 4.500 δικογραφίες που είχαν καταχωνιαστεί στα Αρχεία των Εισαγγελιών όλης της χώρας, από τις οποίες προκύπτει ότι εκατοντάδες εκλεκτά και καθώς πρέπει μέλη της υψηλής κοινωνίας μας και του επιχειρηματικού κόσμου, ου μην αλλά και του πολιτικού, απηλλάγησαν, ως μη έδει, από τις βαρύτατες κατηγορίες που τους εβάρυναν με την έκδοση περίεργων, κατ’ επιεική χαρακτηρισμόν, βουλευμάτων, αλλά και δια δικαστικών αποφάσεων λόγω τεχνητώς προκληθείσης παραγραφής. Οι εμπλεκόμενοι υπουργοί, αν και όλοι έχουν «αθωωθεί» από την Βουλή των Ελλήνων, της οποίας έχω την τιμή να μετέχω, δεν εκφεύγουν του νόμου περί ξεπλύματος βρωμερού χρήματος.

β] Εντός μικρού ημιφορτηγού 7.534 φύλλα χρονολογούμενα από το 1974 μέχρι και σήμερα με δημοσιεύματα των εφημερίδων «Αυγή», «Βραδυνή», «Έθνος», «RealNews», «Ελεύθερος Τύπος», «Ελευθεροτυπία», «Εφημερίδα των Συντακτών», «Μεσημβρινή», «Ημερησία», «Πριν», «Το Παρόν», «Το Χωνί» «Καθημερινή», «Ναυτεμπορική», «Ριζοσπάστης», «Τα Νέα», «Το Βήμα», και «Αυριανή» αναφορικά με το ίδιο θέμα.

Αύριο θα μεταφερθούν εις το γραφείον σας με δύο νταλίκες όλοι οι φάκελοι της δι’ απ’ ευθείας αναθέσεως όλων των Ολυμπιακών έργων, στους οποίους θα βρείτε πόσα ακριβώς χρήματα «σπαταλήθηκαν» εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα σας αποσταλούν με ειδική αυτοκινητοπομπή όλες οι συμβάσεις ανάθεσης δημόσιων και δημοτικών έργων και προμηθειών, δια να διαπιστώσετε το εύρος της κατάχρησης του δημοσίου χρήματος.

Οι ενέργειες των καταγγελλομένων ή κατηγορουμένων στις υποθέσεις αυτές έχουν σχέση με αξιόποινες πράξεις, οι οποίες φαίνεται να προσιδιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και άσκηση οργανωμένης εγκληματικής δραστηριότητας από μία πολυπληθή ανάλγητη ομάδα που σαν χταπόδι έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλη την Ελλάδα και απομυζά τον μόχθο του ελληνικού λαού επί δεκαετίες.

Επιτρέψατέ μου δε και πάλι να επισημάνω στο σημείο τούτο ότι διατάξεις νόμων που έχουν ψηφισθεί, δια να νομιμοποιήσουν εκ των υστέρων πληρωμές δισεκατομμυρίων δραχμών και ευρώ που είχαν εκταμιευθεί κατά παράβαση των κειμένων διατάξεων, θα πρέπει να ερμηνευθούν κατά τα τρόπο γενναίο και σύμφωνο με τις διατάξεις του Συντάγματος, σκοπός του οποίου είναι η ευτυχία του ελληνικού λαού και η πάταξη της διαφθοράς.

Η ανωτέρω περιγραφομένη δραστηριότητα εκτρέπεται των ορίων μεμονωμένων περιστατικών, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, υπονομεύει την αυθεντία του κράτους δικαίου, προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας, άμα δε δυναμιτίζει το ήρεμο κλίμα εντός του οποίου πορεύεται η απαράμιλλη Δημοκρατία μας, την οποία με τόσο χρήμα κατακτήσαμε.

Η δραστηριότητα αυτή εκθέτει όχι μόνον τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, αλλά και την ίδια τη χώρα, τη δημοκρατική της παράδοση, τον νομικό της πολιτισμό, τις δεσμεύσεις της υπό το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Επιτρέψατέ μου, ομοίως, να σας υπενθυμίσω δια ποίαν δημοκρατική παράδοσιν ομιλώ. Είμαι βέβαιος ότι δεν έχετε λησμονήσει, αλλά οφείλω να υπενθυμίσω δια το ενδεχόμενον να μην ενθυμείσθε, ότι ο τεράστιος Δημοκράτης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου είχε πει προεκλογικώς απευθυνόμενος σε πολυπληθές πράσινο ακροατήριο: «Με τον Αντρέα και το ΠΑΣΟΚ λιγδώσατε το αντεράκι σας. Τώρα λοιπόν πρέπει να το ψηφίσετε». Αλλά και τον Πρόεδρο επιτροπής της ΝΔ εις τα Σέρρας, ο οποίος, επίσης προεκλογικώς, είχε πει απευθυνόμενος στο γαλάζιο ακροατήριό του: «Πρέπει να πάτε πόρτα-πόρτα σε όλους και να τους υπενθυμίσετε τί έκανε η ΝΔ γι’ αυτούς και ότι πρέπει να μας ψηφίσουν».
Κατά συνέπεια, η αντιμετώπιση της κατάστασης που αναδύεται από όλα τα ανωτέρω στοιχεία επιβάλλει την εγρήγορση της Πολιτείας και την ενεργοποίηση όλων των αναγκαίων μέσων που προβλέπει το Σύνταγμα, ο Ποινικός Κώδικας και ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας.

Τέλος, θα πρέπει να επισημάνω σε σχέση με το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα ότι είδαν το φως της δημοσιότητος αξιόπιστα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι μέλη του κόμματος «ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» προσηλυτίζονται εις τας τάξεις του έναντι χαρτζηλικίου, πράγμα που είναι άκρως ειδεχθές και αντιδημοκρατικό με δεδομένο ότι τα μέλη και στελέχη όλων των κομμάτων του συνταγματικού τόξου είναι στη συντριπτική πλειονότητά τους διορισμένα στον Δημόσιο Τομέα, εξ ου και δεν έχουν ανάγκη να πέφτουν τόσο χαμηλά, ώστε να εντάσσονται σε κομματικό μηχανισμό έναντι ευτελούς ανταλλάγματος.

Επιτρέψατέ μου ομοίως να υποδείξω ότι τα λοιπά στελέχη των κομμάτων του συνταγματικού τόξου, τα οποία δεν είναι διορισμένα στον Δημόσιο Τομέα, αμείβονται πλουσιοπαρόχως από τις κρατικές επιχορηγήσεις των κομμάτων, αλλά και από τραπεζικά δάνεια που παίρνουν αφειδώς τα κόμματα, ώστε τα στελέχη των να μην έχουν ανάγκη χαρτζηλικίου. Αδιάψευστο μάρτυρα αποτελούν οι εκθέσεις 6 ελεγκτικών εταιριών που εντόπισαν δαπάνες € 100 εκ. από το Ταμείο του ΠΑΣΟΚ άνευ παραστατικών. Είμαι βέβαιος ότι ο Πρόεδρος του εν λόγω κόμματος θα σας παραδώσει τα πορίσματα των εταιρειών αυτών, ευθύς ως τα ζητήσετε επιδεικνύων δια μίαν ακόμη φορά την δημοκρατικήν ευαισθησίαν του και την προσήλωσίν του εις τας αρχάς της ευνομίας και της κοινοβουλευτικής τάξης.

Τέλος, δεν θα πρέπει να λησμονήσω να αναφέρω ότι όσα στελέχη των κομμάτων του συνταγματικού τόξου δεν μισθοδοτούνται είτε από το κόμμα είτε από τον Δημόσιο Τομέα πορίζονται τα προς το ζην δια της υπερτιμολογήσεως των κομματικών προμηθειών, ώστε να έχουν το κεφάλι ψηλά και να μην εκλιπαρούν για ένα χαρτζηλίκι.

Ομοίως, επιτρέψατέ μου να πω ότι, κατακριτέα και αποδοκιμαστέα είναι η στάσις πολλών μελών του αυτού ως άνω κόμματος «ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», στους οποίους κατέληγαν σακούλες με τρόφιμα προοριζόμενα δήθεν για Έλληνες στις δημόσιες διανομές τροφίμων του κόμματος. Αυτά θυμίζουν εποχές ΄50, όπου η βοήθεια της UNDRA κατέληγε στις αποθήκες των μαυραγοριτών, οι οποίοι είχαν στηρίξει αρχικώς τους Γερμανούς κατακτητές, εν συνεχεία την νικήτριαν του εμφυλίου πολέμου μεγάλην δεξιάν παράταξιν και αργότερον την εθνοσωτήριον, αλλά και τα liberties που κατέληξαν εις χείρας ολίγων οικογενειών, οι οποίες σήμερον ευημερούν με εκατοντάδες πλοίων στην κυριότητά των, πράγμα διά το οποίον όλοι υπερηφανευόμεθα ως Έλληνες.

΄Εχει, επίσης, λεχθεί, επιτρέψατέ μου να πω, κ. Εισαγγελεύ, ότι πολλά στελέχη του αυτού ως άνω βδελυρού κόμματος εκμεταλλεύονται λαθρομετανάστες, ενώ προβάλλουν ότι απεχθάνονται τους λαθρομετανάστες, εναντίον των οποίων επιδίδονται σχεδόν καθ’ ημέραν εις ποινικώς αξιολόγους πράξεις. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται τοιαύτη εκμετάλλευσις ανθρώπων από κομματικά στελέχη, με δεδομένο ότι τέτοια εκμετάλλευση επιτρέπεται μόνον στους μεγαλοεπιχειρηματίες, στους μεγαλοεργολάβους και στους μεγαλοβιομήχανους, ενίοτε δε και στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ, ήτοι ενός εκ των δύο άκρων του συνταγματικού τόξου.

Επιτρέψατέ μου εν κατακλείδι κ. Εισαγγελεύ να σας διαβεβαιώσω ότι το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, καθώς και η Ελληνική Αστυνομία είναι στη διάθεση των εισαγγελικών αρχών για κάθε αναγκαία προς το έργο τους συνδρομή, στο πλαίσιο των κατά το Σύνταγμα και το Νόμο αρμοδιοτήτων τους.

Μετά πλείστης τιμής,
Ειλικρινώς υμέτερος
Σώτος Καλαμόγιος
Υπουργός ΟΠΑΠ
Καθ’ υποφοράν αποκηρυχθείς φίλος του γιατρού Γωγούση
http://taxalia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom