Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ξαναχτύπησε η πολυπράγμων,γαλλοτραφής και ειδήμων επί παντός επιστητού Ελένη Γλύκαντζη-Αρβελέρ - "Βλάκας ο Σταυρίδης - Παράδειγμα βλακείας ο Αδωνις Γεωργιάδης" (ηχητικό)


Μόλις χτες το πρωί,που σας ευχηθήκαμε Καλό μήνα,αναφερθήκαμε στην κυρία Γλύκαντζη-Αρβελέρ για τη βαρύγδουπη δήλωσή της ότι "δεν θα έχετε κράτος μετά το Σεπτέμβρη"!

Λες και την τσιγκλήσαμε και η  η πολυπράγμων,γαλλοτραφής μεγαλοκοπέλα και ειδήμων επί παντός επιστητού κυρία Ελένη Γλύκαντζη-Αρβελέρ ξαναχτύπησε από την ραδιοφωνική συχνότητα του Alpha 989.Mόνο τι έκανε αυτή δεν μας είπε για να μην φτάσουμε εδώ που φτάσαμε και τα σχολιάζει η κυρία εκ του ασφαλούς.

Η βυζαντινολόγος,κάποτε αντιστασιακή και πρώτη γυναίκα πρύτανις στην ιστορία του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, άστραψε και βρόντηξε όταν ρωτήθηκε για την ελληνική πραγματικότητα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στο ραδιόφωνο του Alpha989, η κ. Αρβελέρ είπε σχολιάζοντας το περίφημο "μαζί τα φάγαμε", του Θεόδωρου Πάγκαλου: "Δεν τα φάγαμε όλοι όπως είπε κάποιος, αλλά νομίζω ότι πραγματικά φταίμε όλοι ως μέλη μιας κοινωνίας".

Για το θέμα της αποπομπής του Στέλιου Σταυρίδη από επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, είπε η κα Αρβελέρ:

"'Ηταν φίλος με αυτούς με τους οποίους έκανε τη σύμβαση; Αν ήταν, είναι κακό. Είναι βλάκας".

Ως παράδειγμα βλακείας έφερε τον υπουργό 'Αδωνι Γεωργιάδη λέγοντας απευθυνόμενη σ' εκείνον πως: "Υπουργώ σημαίνει υπηρετώ".

Για τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη και τις φωτογραφίες της σορού που δημοσιεύθηκαν από μερίδα των ΜΜΕ, είπε: "Εκείνος που φταίει, είναι αυτός που έδωσε τη φωτογραφία. Από πίσω υπάρχει το αν κάποιος τον πλήρωσε για να το κάνει, γιατί κλπ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom