Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Οταν ο άνθρωπος παύει να είναι άνθρωπος - Ασυνείδητοι έκοψαν τα δέντρα στον περίβολο του σχολείου στα Αμπελάκια του Βάλτου


Δημοτικό σχολείο Αμπελακίου στην Επαρχία Βάλτου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Αν δείτε τις δύο εικόνες θα καταλάβετε φίλοι μου για τι αλητεία μιλάμε,κάποιοι σιωπούν ,κάποιοι άλλοι όμως και του λόγου μου δεν θα το πράξω γιατί θεωρώ ότι η συνείδησή μου το επιτάσσει να τα πω και μάλιστα έξω από τα δόντια γιατί είμαι ένα από τα παιδιά της δεκαετίας εκείνης (1970) που φυτέψαμε τα δένδρα αυτά με την προτροπή του δασκάλου μας του κ.Κώστα Καραγιώργου (να είναι καλά όπου και αν βρίσκεται).

Προτρέπω όλους εκεί που ακόμα τους απόμεινε λίγη ανθρωπιά,λίγη τσίπα ,να μην το αφήσουν έτσι και τάχιστα να δούμε αποτελέσματα ενεργειών και να στείλουν στην "σέντρα" όλους εκείνους τους ηλίθιους ,γιατί περί ηλιθίων πρόκειται.

Ο τόπος μας δεν χρειάζεται σιωπηρούς , αδιάφορους ,αλλά ενεργούς πολίτες που θα έχουν την τόλμη , το φιλότιμο να πούνε τα πράγματα με το όνομά τους,χωρίς να κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους.

"Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται " ,μόνο που εδώ δεν μιλάμε γιά βελανιδιές αλλά γιά πεύκο ,ευκάλυπτο κ.λ.π .

Σχόλιο : Κώστας Χαμπαίος , ένας Αμπελακιώτης εξοργισμένος .

από Κώστας Χαμπαίος

2 σχόλια:

Λιακαδα © είπε...

Επιεικώς απαράδεκτοι αγαπητε μου Δ. Αλλοι φυτεύουν κι άλλοι ξεριζώνουν.. Τι να πει κανεις..

zeidoron dtsoukas είπε...

Δυστυχώς Λιακάδα μου υπάρχει κι αυτή η κατηγορία των ανθρώπων,πολύ δύσκολο να βρούμε τον ακριβή χαρακτηρισμό τους.Να είσαι καλά,καλό μήνα!

Read more: Go to TOP and Bottom