Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Μας κουνάει το δάχτυλο και μας μιλάει για Δημοκρατία κι ο Μιχελάκης! (βίντεο)


Εκεί φτάσαμε να μας κουνάει το δάχτυλο κι ο Μιχελάκης και να μας μιλάει για το φίδι του φασισμού,που η παράταξή του εξέθρεψε και γιγάντωσε!

Μιλάει το παλικάρι για διάλογο και ενότητα την ώρα που με μια και μόνο υπογραφή αυτός και οι όμοιοί του αποκεφαλίζουν χιλιάδες εργαζόμενους!

Δείτε στο βίντεο την αντιπαράθεση,κατά τη διάρκεια του έκτακτου συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας,μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και εργαζομένων.Δείτε το βλέμα του και πως κουνάει το δάχτυλο παραδίδοντας μαθήματα δημοκρατίας ο εκπρόσωπος της χουντικής λέλαπας:


Μιχελάκης: Προσχεδιασμένο το επεισόδιο

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στο επεισόδιο στο έκτακτο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που ο Τόπος χρειάζεται ενότητα και συνεννόηση για να αντιμετωπιστεί το νεοναζιστικό μόρφωμα των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, κάποιοι αρνούνται το διάλογο και καταφεύγουν σε ακρότητες.

Αυτό αποδεικνύεται και από το επεισόδιο στο έκτακτο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, που ήταν προσχεδιασμένο και οργανωμένο από κομματικούς μηχανισμούς.

Όσον αφορά στην προσπάθεια παραποίησης των όσων είπα θεωρώ ότι είναι ανάξια κάθε σχολιασμού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom