Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Απάντηση του Αντιδημάρχου Υποδομών κυρίου Άγη Παπακωνσταντίνου για τις Παιδικές Χαρές του Δήμου Ζωγράφου


Στις 29 Αυγούστου αναφερθήκαμε στις Παιδικές Χαρές του Δήμου Ζωγράφου και ειδικότερα σε αυτή που βρίσκεται στο τέλος των οδών Καζαντζάκη και Αγίας Ελένης,επισημαίνοντας κάποια επικίνδυνα σημεία της.Η ανάρτησή μας αναδημοσιεύθηκε και από την ηλεκτρονική σελίδα zografou.net με αποτέλεσμα να φτάσει και στα αυτιά των υπευθύνων του Δήμου,οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα.

Με ικανοποίηση,χτες το μεσημέρι,λάβαμε απάντηση από τον κύριο Άγη Παπακωνσταντίνου,
Αντιδήμαρχο Υποδομών, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου,την οποία και δημοσιεύουμε:

"Αγαπητοί κύριοι,

σε συνέχεια της παράπανω ανάρτησης, θα ήθελα να σας κάνω γνωστά τα παρακάτω :

Μετά από εντολή του δημάρχου Ζωγράφου κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΙΡΗ, υπάλληλοι από την υπηρεσία Πρασίνου και των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, μαζί με εκπρόσωπο της εταιρείας που έχει αναλάβει τη συντήρηση των παιδικών χαρών, μετέβησαν στην επί των οδών Αγίας Ελένης και Καζαντζάκη παιδική χαρά, διαπίστωσαν το πρόβλημα στο οποίο αναφέρεστε και εκτελέσθηκαν άμεσα εργασίες άρσης επικινδυνότητας.

Η συγκεκριμένη κούνια σύντομα θα είναι στη διάθεση του κοινού.

Επιπλέον, από την επόμενη εβδομάδα, ξεκινούν διαδικασίες αποκατάστασης φθορών και στις υπόλοιπες παιδικές χαρές του δήμου, ξεκινώντας πρώτα από αυτήν επί των οδών Αγίας Ελένης και Καζαντζάκη, καταγράφοντας και τα υπόλοιπα προβλήματα στα οποία αναφέρεστε.

Όσον δε με αφορά ως καθ' ύλη αρμόδιο Αντιδήμαρχο, θα παρακολουθώ αυτές τις εργασίες αποκατάστασης επί τόπου.

Σχετικά με το θέμα για την ώρα έναρξης λειτουργίας της συγκεκριμένης παιδικής χαράς, αναφέρεστε στην εβδομάδα που τελειώνει, το καταγράφουμε και φυσικά θα το αντιμετωπίσουμε.

Θα θέλαμε από την πλευρά μας να σας ευχαριστήσουμε για τις επισημάνσεις που μας κάνετε, όμως πάντα θα πρέπει όλοι μας να μην ξεχνάμε τις εξαιρετικά δυσμενείς για την Τοπική Αυτοδιοίκηση συνθήκες κάτω από τις οποίες καθημερινά, ώρα με την ώρα και λεπτό προς λεπτό λειτουργούμε, συνθήκες δε που προμηνύονται εξαιρετικά δυσοίωνες όσον αφορά πόρους και κυρίως ανθρώπινο δυναμικό.

Δεν ισχυρίζομαι ότι έχουμε παιδικές χαρές επιπέδου Σκανδιναβικών χωρών, αλλά υπό το καθεστώς της βίαιης δημοσιονομικής προσαρμογής που προανέφερα, θεωρώ ότι ο δήμαρχος Ζωγράφου κ. ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ και η διοίκηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρίσκονται οι παιδικές χαρές του δήμου μας σε ικανοποιητικά επίπεδα, συνεχώς βελτιούμενα.

Με εκτίμηση
Άγης Παπακωνσταντίνου
Αντιδήμαρχος Υποδομών, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης δήμου Ζωγράφου
31 Αυγούστου 2013"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom