Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Τι είπε ο γίγαντας Αλέφαντος για την συντριβή του Ολυμπιακού; - Τι έγραψαν 3 κόκκινες και 1 πράσινη για το 1-4 από την Παρί


Φοβερός Νίκος Αλέφαντος στον sportdog για την "τεσσάρα" του Ολυμπιακού! Η "παιδική χαρά" και το "μπουλούκι" του Μίτσελ! Τι λέει για Μεντζανί, Μπονγκ, Ντομίνγκες και Βάις.

Φάγαμε 4 γκολ από το κέντρο της άμυνας! Είχε 2 γρήγορους σέντερ μπακ ο Ολυμπιακός τον Αβραάμ και τον Μανωλά και τελικά αυτός κατέβασε 2 αργούς! Τον Σιόβα και τον Μεντζανί. Δεν υπήρχε Μεντζανί. Όχι μόνο στις στημένες φάσεις στις οποίες ήταν παιδική χαρά ο Ολυμπιακός, είχε ευθύνη και ο Σάμαρης στα 2 γκολ, όπως ευθύνη είχε και στο αχρείαστο πέναλτι που έκανε, ένα πέναλτι χωρίς λόγο.

Όμως εγώ είδα τι έγινε μόλις μπήκε αλλαγή στο ματς ο Λαβέτσι. Αυτά δεν τα βλέπουν οι πολλοί. Ο Λαβέτσι διέλυσε τον Μανιάτη, όσοι με διαβάζουν από παλιά ξέρουν τι άποψη είχα για τον Μανιάτη ως δεξί μπακ στον Πανιώνιο, αλλά δεν είχε και βοήθειες από τον Μεντζανί. Πού να βγει ρε ο Μεντζανί να τρέξει στα άκρα να μαρκάρει τον Λαβέτσι, ενώ ο Μανωλάς με την ταχύτητά του βγαίνει και προλαβαίνει φάσεις προς τα άκρα.

Ο Μότα αλώνισε το γήπεδο και κατέβαινε και έβαλε 2 γκολ στον Σάμαρη προσωπικά. Στο β΄ ημίχρονο αλώνισε και ο Ματουιντί, χάσαμε τα χαφ, επικρατήσανε κατά κράτος στην ταχύτητα, στην τεχνική, στην αντοχή.

Ο Χολέμπας όπως είδα τον Μπονγκ σε αυτό το ματς, θέλει δύο Μπονγκ στην καθισιά του, ο Χολέμπας έχει σέντρες, έχει κατεβασιές. Χάσαμε το κέντρο εντελώς στο β΄ ημίχρονο, οι της Παρί οργίαζαν στο κέντρο, δεν υπήρχε Ολυμπιακός στο β΄ ημίχρονο, ενώ στο α΄ ημίχρονο ήταν πολύ καλός.

Μου θύμισε το ματς με τη Μέταλιστ, αυτά που είχε κάνει ο Βαλβέρδε, αυτά έκανε και ο Μίτσελ. Πού είναι η τακτική, πού είναι η στρατηγική. Όχι κύριε, η ομάδα πρέπει πρώτα να ξέρει να αμύνεται. Η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν παιδική χαρά, ούτε στη Β΄ Εθνική δεν τρώνε 3 γκολ απανωτά από κόρνερ!

Στο πρώτο γκολ της Παρί φάνηκε για άλλη μια φορά η αργότητα του Σιόβα, δείτε τη φάση σε βίντεο, εγώ δεν χρειάζομαι βίντεο, τα είδα μια φορά από το γήπεδο και μου φτάνει.

Τον Ντομίνγκες ξέρουν οι αναγνώστες ότι ποτέ δεν τον πίστεψα, έβγαινα και έλεγα το καλοκαίρι σε όλα τα φιλικά ότι είναι βαρύς και αργός, ακόμα και στο α΄ ημίχρονο που ήταν πολύ καλός ο Ολυμπιακός, δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο ο Ντομίνγκες.

Ο Μήτρογλου εξαφανίστηκε από τα σέντερ μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν, μην ξεχνάμε ότι ο Τιάγκο Σίλβα είναι από τους καλύτερους σέντερ μπακ στον πλανήτη, όμως κύριε Μίτσελ αφού σκοπεύεις να τον βάλεις με την Παρί γιατί δεν τον ξεκουράζεις με την Ξάνθη και τον αφήνεις σε όλο το ματς; Μόλις 3 μέρες μετά είχε να αντιμετωπίσει την Παρί.

Δεν μπορώ να χωνέψω ακόμα πως έβαλε μέσα τον Μεντζανί πετώντας έξω τον Μανωλά που ήταν ο καλύτερος αμυντικός μας πέρσι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τώρα πας στο Βέλγιο, θες οπωσδήποτε αποτέλεσμα με την Άντερλεχτ διότι έπειτα πας στην Μπενφίκα και δεν θα είναι τιμητικό να έχεις 3 ήττες στα πρώτα 3 ματς… Είναι βατός αυτός ο όμιλος σε σχέση με τους άλλους ομίλους, αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά, στο τέλος το παιχνίδι κατέληξε σε διασυρμό στο Καραϊσκάκη.

Η Παρί μπήκε στο γήπεδο έχοντας υποτιμήσει τον Ολυμπιακό, στο πρώτο μισάωρο ο Ολυμπιακός την έκανε να φαίνεται σαν μικρή ομάδα, τα έχασε η Παρί. Ο Ιμπραήμοβιτς περπάταγε… Στο β΄ ημίχρονο μπήκε αποφασισμένη να παίξει μπάλα και εξαφανίστηκε ο Ολυμπιακός.

Τέτοια γκολ σαν και αυτά που έφαγε ο Ολυμπιακός ούτε στη Β΄ Εθνική δεν βλέπεις μαζεμένα να τρώει μια ομάδα, ανοργάνωτοι εντελώς. Τι δουλειά γίνεται στις προπονήσεις;

Και όταν έκαναν κόρνερ οι της Παρί, κατεβαίνανε αυτοί που έπρεπε, και ήξεραν τι πρέπει να κάνουν. Όταν όμως έκανε κόρνερ ο Ολυμπιακός, κατεβαίναμε μπουλούκι! Και μας έβγαζαν αντεπιθέσεις φαρμάκι.

Ο Βάις ήταν όλα τα λεφτά, αυτός είναι παίκτης, ταχύτατος, με προσωπικότητα, έκανε την μπούκα που ζητούσα, εκεί, να κάνει τις μπούκες του κοντά στο τέρμα, όχι μακριά, κοντά στο τέρμα ώστε να σκοράρει. Εκπληκτικό γκολ έβαλε, μεγάλη κλάση ήταν αυτό το γκολ. Αν τον καθοδηγήσει σωστά ο προπονητής αυτόν τον παίκτη, θα παίξει σπουδαία μπάλα.

Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου

 Τι έγραψαν 3 κόκκινες και 1 πράσινη για το 1-4 από την Παρί 

το ΦΩΣ των ΣΠΟΡ
ο Πρωταθλητής
ο Γαύρος
η Πράσινη
Φτιάχνουν τέτοια πρωτοσέλιδα και μετά απορούν γιατί σφάζονται οι χουλιγκάνοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom