Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

1-1 ο Παναθηναϊκός με τον Πλατανιά στα Χανιά

Ούτε οι μπλε εμφανίσεις έφεραν τύχη στον Παναθηναϊκό που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1,στην μόλις δεύτερη έξοδό του από την Λεωφόρο!(στην πρώτη είχε χάσει 3-0 από τον Πανιώνιο)

Αυτή τη φόρα υπήρξε θύμα της ομάδας του Πλατανιά που  παραμένει αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα της Super League!

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από το κόρνερ του Ράφαελ ο Ναζλίδης, που ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από το ματς λόγω τραυματισμού, πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού.

Στο δεύτερο μέρος οι Αθηναίοι μπήκαν δυνατά,αλλά και πάλι τη μεγάλη ευκαιρία είχε ο Πλατανιάς στο 72΄με τον Γουνδουλάκη,που σούταρε πολύ δυνατά κι ο Καπίνο έδιωξε.Και ξανά στο 77' ο Τόρες συνεργάστηκε με τον Μοράλ, μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Στο 82' ήρθε η ισοφάριση για τον Παναθηναϊκό,από τη σέντρα του Μαρινάκη, ο Καρέλης πήρε την κεφαλιά ο Γεωργαλλίδης απέκρουσε, η μπάλα όμως πήγε στον Ατζαγκούν που από κοντά την  έστειλε στα δίχτυα.

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Φαϊσκα, Ιντζίδης, Φερνάντες, Ραφαέλ, Σιώπης, Τετέ, Μπέλιτς(60' Αγκιλέρα), Ναζλίδης(46' Μοράλ), Γουνδουλάκης(89' Πόποβιτς), Τόρες.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Αμπέιντ, Ρισβάνης, Ζέκα(71' Ατζαγκούν), Ντίνας(60' Μπαϊράμι), Πράνιτς(80' Καρέλης), Μπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom