Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Λιχτενστάιν - Ελλάδα 0-1 - Κακή εμφάνιση και μεγάλο δώρο από τη Σλοβακία

Η Εθνική μας ομάδα, που ίδρωσε για να κερδίσει το Λιχτενστάιν,δέχτηκε μεγάλο δώρο από την Σλοβακία,που κέρδισε την Βοσνία εκτός έδρας κι έτσι ισοβάμησε μαζί της!
Απομένουν ακόμα 3 παιχνίδια,που αν τα κερδίσουμε,λογικά θα πάμε απ' ευθείας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το καλοκαίρι του 2014.

Ομως με τέτοια εμφάνιση πολύ δύσκολα θα 'ρθει το 3 στα 3!

Αγχωμένη και βιαστική η Εθνική δεν έκανε καθόλου καλό πρώτο μέρος, αφού προσπάθησε με μεγάλες μπαλιές και μακρινά σουτ ανεπιτυχώς να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ.

Το Λιχτενστάιν πολύ λίγα πράγματα,δεν έδειχνε ικανό να απειλήσει την ομάδα μας,όμως κράτησε το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η Ελληνική ομάδα μπήκε πολύ δυνατά,πάτησε την περιοχή των αντιπάλων της και δημιουργούσε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη!

Δυστυχώς το άγχος μετατράπηκε σε εκνευρισμό με τον Χολέμπας να αποβάλλεται στο 59' με δεύτερη κίτρινη.Η ομάδα μας συνέχισε με 10 παίκτες,το εύκολο θεωρητικά ματς μετατράπηκε σε θρίλερ και τραγική ειρωνεία την ίδια ώρα η Βοσνία έχανε στην έδρα της από τη Σλοβακία με 0-1.

Στο 66' αποβλήθηκε ο Χάσλερ κι έτσι επανήλθε η αριθμητική ισορροπία,μπήκε κι ο Καραγκούνης στη μάχη κι όλοι περίμεναν ένα γκολ για το πολυπόθητο τρίποντο!

Και το γκολ ήρθε στο 72' από τον Κώστα Μήτρογλου,που αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε άριστα τη σέντρα του Τοροσίδη από τα αριστερά και πλάσαρε.Αμέσως μετά φοβερό σουτ του Νίνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι (άλλο ένα δοκάρι είχε στο 67' ο Κατσουράνης).

Μεγάλη ευκαιρία στο 83' για τον Μήτρογλου να γράψει το 2-0,αλλά το τακουνάκι που επιχείρησε δεν ευτύχισε να καταλήξει στα δίχτυα.

Λιχτενστάιν: Γιέλε, Έρι, Κουΐντανς, Στοκλας, Νίκολας Χάσλερ, Ντέιβιντ Χάσλερ, Φρικ (27' Κρίστεν), Μπούργκμαγιερ, Ματίας Κρίστεν, Βίιζερ, Ποβλερίνο.

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Ταχτσίδης(66' Καραγκούνης), Κονέ(46' Νίνης), Χριστοδουλόπουλος(83' Παπαδόπουλος), Μήτρογλου.

H Βαθμολογία του  ομίλου μας

ΘέσηΟμάδαΒαθμοίΑγώνες
1.Βοσνία/Ερζεγοβίνη167
2.Ελλάδα167
3.Σλοβακία127
4.Λετονία77
5.Λιθουανία57
6.Λιχτενστάιν27

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom