Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Πώς οι Κροάτες χούλιγκαν διέσχισαν ανενόχλητοι όλη την Ελλάδα πριν το φονικό; (βίντεο)


Πως οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ διέσχισαν ανενόχλητοι 1.474 χιλιόμετρα, προτού κάνουν “ντου” στη Νέα Φιλαδέλφεια και δολοφονήσουν τον οπαδό της ΑΕΚ;

Το πανελλήνιο είναι σοκαρισμένο από το σκηνικό τρόμου που στήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (07.08) από Κροάτες οπαδούς στη Νέα Φιλαδέλφεια, παραμονή του ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ και προκάλεσε -μεταξύ άλλων- το θάνατο 22χρονου οπαδού της Ένωσης.

Οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ταξίδεψαν οδικώς από την Κροατία -και ενισχυμένοι από κάποιους Έλληνες- προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο της Opap Arena, δολοφονώντας έναν οπαδό της ΑΕΚ.

Παρά τη σχετική απαγόρευση της UEFA, οι Κροάτες έφυγαν από το Ζάγκρεμπ, έκαναν 1.474 χιλιόμετρα κι έφτασαν ανενόχλητοι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που προκαλεί εύλογα ερωτήματα, μιας και η πορεία τους καταγράφηκε και αναρτήθηκε στα social media και οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να ήταν υποψιασμένοι και προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Ερωτήματα προκαλεί -ΦΥΣΙΚΑ- και το γεγονός, πως όλοι αυτοί οι οπαδοί πέρασαν χωρίς έλεγχο από τα σύνορα.

https://www.newsit.gr/

1 σχόλιο:

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΗΣ είπε...

Απίστευτο και όμως αληθινό.!!!!

Read more: Go to TOP and Bottom