Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Θλίψη στην Πάτρα: Πέθανε 8χρονο κορίτσι - Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία


Θλίψη στην Πάτρα για τον θάνατο της 8χρονης. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταίο της πνοή…

Ένα κορίτσι που πάλευε από τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Ένα παιδί που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει. Η 8χρονη που έδινε μάχες από μικρή ηλικία για να ξεπεράσει μια σειρά από προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο στην Πάτρα, με την τραγική είδηση να σκορπάει θλίψη σε ολόκληρη την πόλη. 

Για τον θάνατό της, έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία, ενώ μέσα στη μέρα αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα αίτια του τέλους της. Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για θάνατο από ανακοπή.

Η μικρή που φιλοξενούνταν στο ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης» υπέκυψε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Αυγούστου.  Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο στην Πάτρα χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, με την κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ από την “Κιβωτό της Αγάπης”, αφότου γιατρός και διασώστες έδωσαν μάχη για να το επαναφέρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη», έγινε ΚΑΡΠΑ και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και εκεί το ιατρικό προσωπικό έδωσε μάχη για να το επαναφέρει στη ζωή. Δυστυχώς, όμως, το αγγελούδι έσβησε.

Το άτυχο κοριτσάκι φέρεται να υπέστη ανακοπή όμως για τα ακριβή αίτια του θανάτου έχει διαταχθεί διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, η οποία μετέβη στο Καραμανδάνειο και στη συνέχεια σχημάτισε δικογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom