Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Ερωτικό σκάνδαλο οδηγεί στα δικαστήρια τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ


Στα δικαστήρια αναμένεται να λύσουν το επόμενο διάστημα τις διαφορές τους ένας υποψήφιος δήμαρχος σε μεγάλο δήμο της Αττικής και δύο γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία εδώ και περίπου τρία χρόνια είναι ζευγάρι και τον έχουν μηνύσει για παράνομη παρακολούθηση.

Πρόκειται για μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία επί προεδρίας του Αλέξη Τσίπρα, είχαν αναλάβει σημαντικά πόστα στα όργανα της Κουμουνδούρου. 

Σύμφωνα με το “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, ο υποψήφιος δήμαρχος είχε μακροχρόνια σχέση με τη γυναίκα – στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία είχε αποκτήσει και ένα παιδί. 

Το ρεπορτάζ του “Secret” αναφέρει ότι, όταν η γυναίκα προχώρησε στη νέα της σχέση, είχε ήδη χωρίσει με τον υποψήφιο δήμαρχο, ωστόσο εκείνος επέμενε για το αντίθετο. 

Μάλιστα, για να αποδείξει στην οικογένεια της ότι τον “απατούσε”, παρακολουθούσε το ζευγάρι και έφτασε στο σημείο να καλέσει τον πατέρα της πρώην συντρόφου του έξω από γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας για να του αποδείξει ότι η κόρη του είχε “παράνομη” σχέση. 

Ύστερα από αυτό το περιστατικό, το ζευγάρι συμβουλεύτηκε γνωστό δικηγόρο της Αθήνας, που πρόσφατα αποχώρησε από το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τους παρότρυνε να κάνουν μήνυση για παράνομη παρακολούθηση και κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικότητάς τους.

Πηγή: Παραπολιτικά – Secret


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom