Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Αργυρούπολη: Βυθισμένοι στο πένθος οι γονείς της Όλγας που «έσβησε» 20 μήνες μετά τον μοιραίο ξυλοδαρμό από τον 46χρονο


Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της άτυχης Όλγας που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της τον περσινό Ιανουάριο στο σπίτι όπου διέμεναν μαζί στην Αργυρούπολη, καθώς χθες, Δευτέρα (28.08.2023) η άτυχη 41χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Λαϊκό» λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού.

Η μητέρα αλλά και ο πατέρας της, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, είναι διαλυμένοι, καθώς δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν ότι μετά από σχεδόν 20 μήνες τιτάνιου Γολγοθά να «ξεφύγει» από τα σοβαρά χτυπήματα και προβλήματα που της προκάλεσε ο 46χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών, η κόρη τους έχασε τη μάχη με την ζωή.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες μέρες η οικογένειά της Όλγας αναμένεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία, στην οποία θα ζητάει να διωχθεί ο δράστης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο ξυλοδαρμός της άτυχης γυναίκας έγινε τον Ιανουάριο του 2022 και από τότε ξεκίνησαν οι δύσκολες μέρες για την Όλγα και την οικογένειά της.

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες που βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», έμεινε για λίγους μήνες κλινήρης στο ίδιο νοσοκομείο, ωστόσο οι κακώσεις που είχε υποστεί στον εγκέφαλο ήταν τόσο σοβαρές, που ήταν απαραίτητες πολλές χειρουργικές επεμβάσεις. Τον Αύγουστο του 2022 στον δρόμο της Όλγας βρέθηκε η ΜΚΟ «Πράξης Αγάπης», η οποία με δική της πρωτοβουλία, επιδίωξε και κατάφερε να μεταφερθεί η 41χρονη σε κέντρο αποκατάστασης.

Η μοιραία λοίμωξη

Στις 12 Αυγούστου έγινε όμως αυτό που όλοι φοβόντουσαν. Η Όλγα υπέστη και λοίμωξη του αναπνευστικού. Αυτό σήμαινε ότι εκτός από την προσωρινή απώλεια της ομιλίας της και την αδυναμία της να κινηθεί και να αυτοεξυπηρετηθεί, θα έπρεπε να κρατηθεί στη ζωή με νύχια και με δόντια με το χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την 41χρονη.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του Λαϊκού νοσοκομείου, η Όλγα δεν μπόρεσε να  κερδίσει και αυτή τη μάχη, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς – και όχι μόνο – ανθρώπους.

Το χρονικό της φρικαλέας πράξης

Οδός Ολυμπίας στην Αργυρούπολη. Ήταν πρωί της 14ης Ιανουαρίου 2022 στο διαμέρισμα του ζευγαριού, όταν ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών άρχισε για ασήμαντη αφορμή να ξυλοκοπά με μένος την 40χρονη Όλγα. Η γυναίκα λιποθύμησε από το ξύλο και ο δράστης αποφάσισε να ενημερώσει έναν συγγενή του για όλα όσα φρικτά είχε διαπράξει.

Αμέσως μετά εξαφανίστηκε με το ασημί αυτοκίνητο της μητέρας του. Η άτυχη 40χρονη τότε γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και υπεβλήθη σε κρανιοτομή και από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε το βάναυσο ταξίδι της, με τον επίλογο να δίνεται το πρωί της Δευτέρας (28.08.2023).  

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις αναρτήσεις μας για την τραγική υπόθεση της Ολγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom