Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο Αυτόφωρο 4 ανήλικοι και ένας 19χρονος για ξυλοδαρμό 16χρονου


Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκαν 4 ανήλικοι και ένας 19χρονος που συνελήφθησαν για το επεισόδιο με τον άγριο ξυλοδαρμό ανηλίκου τα ξημερώματα της Τρίτης (29.8.2023) στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα το παιδί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όλα έγιναν περίπου 15′ πριν τα μεσάνυχτα στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα στην οδό Ομολογητών 3, όταν ένας 16χρονος Έλληνας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τους συλληφθέντες. Από την επίθεση τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Οι Αρχές προχώρησαν στις συλλήψεις 4 Ελλήνων ανηλίκων, ηλικιών 16, 17 και 19 ετών και ενός 17χρονου αλλοδαπού, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Οι δράστες του ξυλοδαρμού συνάντησαν τυχαία τον 16χρονο στην Πλατεία Μιαούλη στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν εκείνος περνούσε από εκεί μαζί με φίλους του. Άρχισαν να τον βρίζουν απρόκλητα και να κινούνται απειλητικά προς το μέρος του.

Το 16χρονο θύμα της επίθεσης άρχισε να τρέχει για να τους ξεφύγει, όμως τον κυνήγησαν και τον έπιασαν. Του επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές στο σώμα και στο κεφάλι.

Μετά την επίθεση, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους ανήλικους δράστες, οι οποίοι οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom