Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Χαλκίδα: Βίντεο - ντοκουμέντα με την κατηγορούμενη λίγο πριν το έγκλημα - Είχε φορέσει μαύρα για το γάμο του θύματος


Την ώρα που η οικογένεια του 42χρονου Σάκη, έλεγε το τελευταίο «αντίο» στην κηδεία του, νέες αποκαλύψεις έρχονταν στο φως για το έγκλημα της Χαλκίδας. Εικόνες που αποκαλύπτουν νέα στοιχεία για τους πρωταγωνιστές του δράματος.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή TLIVE, φαίνεται το αυτοκίνητο της γυναίκας που κατηγορείται για τη δολοφονία του Σάκη, την ημέρα του εγκλήματος. Για την ακρίβεια, αξημέρωτα ακόμη, στις 3.58, το αυτοκίνητό της καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας μαγαζιού που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του θύματος στη Χαλκίδα.

Σε περίπου 5 λεπτά υπολογίζεται ότι η γυναίκα έφτασε στο σπίτι του θύματος και του έστησε καρτέρι για τέσσερις ολόκληρες ώρες, για να κάνει πράξη το σχέδιό της: Να τον μαχαιρώσει!

Το βίντεο αποδεικνύει ότι όλα έγιναν προσχεδιασμένα. Η γυναίκα σχεδόν δεν κοιμήθηκε εκείνο το βράδυ και ξεκίνησε αξημέρωτα, για να υλοποιήσει το σχέδιό της.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα με τον άντρα της 39χρονης ήταν αδερφικοί φίλοι. Μάλιστα, σε ένα άλλο βίντεο που βλέπει τώρα το φως της δημοσιότητας, μέσω του TLIVE, εμφανίζει την γυναίκα να χορεύει στο γάμο του. Σε άλλες εικόνες, από το γλέντι του γάμου, η 39χρονη φαίνεται να κάθεται σε μια γωνία προβληματισμένη, φορώντας… μαύρα!

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του Σάκη, θρηνεί απαρηγόρητη, για το κακό που την βρήκε τόσο ξαφνικά, τόσο αναπάντεχα…

Δείτε τα βίντεο στο https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom