Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Κέρκυρα: «Ποντικός» συνελήφθη μέσα στην επιχείρηση που διέρρηξε

Ανήλικοι έκλεβαν ρούχα από κάδο ανακύκλωσης στο Ναύπλιο

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έναν 38χρονο Έλληνα, την στιγμή που είχε διαρρήξει μια επιχείρηση στην Κέρκυρα, είχε τρυπώσει στο εσωτερικό και είχε αρπάξει 68 ευρώ και ένα προϊόν αξίας 30 ευρώ, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 21 εκατοστών.

Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους και ο 38χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ κατασχέθηκαν και τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησε.

Ανήλικοι έκλεβαν ρούχα από κάδο ανακύκλωσης στο Ναύπλιο

Το περιεχόμενο ενός κάδου ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης στο Ναύπλιο έβαλαν στο μάτι δύο ανήλικοι Έλληνες, οι οποίοι δεν δίστασαν να τον σπάσουν για να αρπάξουν διάφορα ρούχα, το πρωί της Τετάρτης.

Ωστόσο, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια.

Σε βάρος των δυο ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά δημόσιας περιουσίας και κλοπή και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, μαζί με τους τέσσερις γονείς τους ηλικίας 30 ως 63 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας τους.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom