Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Νέο Κόσμο: Γνωστός με το παρατσούκλι «Ζαμπόν» ο 44χρονος - Βίντεο ντοκουμέντο

Τον «γάζωσαν» με 81 σφαίρες από 4 όπλα

Ένα από τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη της Greek Mafia είναι ο 44χρονος, γνωστός στους κύκλους της νύχτας και ως «Ζαμπόν», που έπεσε νεκρός από δεκάδες σφαίρες που δέχθηκε κατά την διάρκεια της μαφιόζικης επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (14/01), στον Νέο Κόσμο.

Πρόκειται για τον Ε.Ζ. γεννηθέντα το 1980. Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, είχε γίνει «στόχος» και το 2018, καθώς είχε πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά. Τότε, ένα λευκό βαν είχε προσεγγίσει το αυτοκίνητο του 38χρονου (τότε) Ε.Ζ. που ήταν σταθμευμένο έξω από γραφείο πετρελαϊκής εταιρείας.

Οι δράστες, πυροβόλησαν όμως το καλάσνικοφ είχε πάθει εμπλοκή, με αποτέλεσμα ο 38χρονος να γλιτώσει, και να τραυματιστεί στα πόδια και στο χέρι του. Το υποψήφιο θύμα διατηρούσε σχέσεις με την Bella Mafia που είχε δολοφονηθεί ένα μήνα νωρίτερα.

Κατά τη διάρκεια της «επαγγελματικής» εκτέλεσης είχαν σημειωθεί φθορές σε μπαλκονόπορτες διαμερίσματος πρώτου ορόφου. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος είχε αναφέρει το περιστατικό στις Αρχές και έπειτα από έρευνα βρέθηκαν υπολείμματα βολίδας στον τοίχο.

Ο Ε.Ζ. είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστείες και εκβιασμούς, καθώς και για συμμετοχή σε απόπειρα δολοφονίας μίας δικαστή.

Το Νοέμβριο του 2012 είχε κατηγορηθεί για τη συμμετοχή σε ομάδα εκβιαστών που δρούσε σε διάφορες περιοχές μεταξύ των οποίων του Χαϊδαρίου, της Γλυφάδας και του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε πάρει εντολή να σκοτώσει την πρόεδρο του δικαστηρίου, για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Ωστόσο, ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του.

Βασική μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση ήταν η ξαδέλφη γνωστού αρχιμαφιόζου Π.Β, ο οποίος είχε αποκαλύψει σχεδία της Greek Mafia. Φέρεται να της είχε ζητήσει να παρακολουθήσει την πρόεδρο. Ωστόσο το εν λόγω συμβόλαιο θανάτου δεν πρόλαβε να εκτελεστεί καθώς ο Β.Ζ. συνελήφθη για συμμετοχή σε ομάδα εκβιαστών.

Τον Ιανουάριο του 2015 το όνομα του είχε συμπεριληφθεί και σε δικογραφία με συνολικά 37 κατηγορούμενους.

Τέσσερις οι εκτελεστές - Οπλοφορούσε και το θύμα

Τέσσερις είναι τελικά οι εκτελεστές του συμβολαίου θανάτου, που «γάζωσαν» με 81 σφαίρες τον 44χρονο, χρησιμοποιώντας τρία καλάσνικοφ και ένα 9αρι όπλο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, και ο 44χρονος έφερε πάνω του όπλο, το οποίο ωστόσο δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει. 

Το αυτοκίνητο των δραστών που εντοπίστηκε στο Δαφνί έχει καεί ολοσχερώς, καθώς και ο αριθμός πλαισίου, γεγονός το οποίο δυσκολεύει την ΕΛ.ΑΣ. καθώς δεν μπορεί να διαπιστώσει εάν πρόκειται για κλεμμένο όχημα ή ενοικιασμένο.

Πώς έγινε το μαφιόζικο χτύπημα έξω από βενζινάδικο

Η μαφιόζικη εκτέλεση συνέβη έξω από βενζινάδικο, επί της οδού Ηλία Ηλιού και Φρατζή στις 02:00 τα ξημερώματα. Στο σημείο έχουν εντοπιστεί συνολικά 81 κάλυκες, από καλάσνικοφ.

Ο 44χρονος την στιγμή του χτυπήματος έβγαινε από το όχημά του, και τότε οι δράστες τον πλησίασαν με αυτοκίνητο και πυροβόλησαν εναντίον του δεκάδες φορές. Ο 44χρονος προσπάθησε να προστατευτεί, ωστόσο πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο.

Η ΕΛ.ΑΣ. σαρώνει βίντεο προκειμένου να εντοπίσει το δρομολόγιο των δραστών, ενώ εξετάζεται ως μάρτυρας ένας οδηγός ταξί που εκείνη την ώρα ήταν στο πρατήριο υγρών καυσίμων.

https://www.enikos.gr/

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την μαφιόζικη εκτέλεση του 44χρονου


Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (14/01) στον Νέο Κόσμο με θύμα έναν 44χρονο, υψηλόβαθμο στέλεχος της Greek Mafia, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. 

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι λίγο μετά τις 02:00 το βράδυ, και στην απέναντι πλευρά του πεζοδρομίου διακρίνεται ένα άτομο να τρέχει πανικόβλητο προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Ελάχιστα λεπτά νωρίτερα, οι τέσσερις εκτελεστές έχουν «γαζώσει» με τουλάχιστον 81 σφαίρες τον 44χρονο, και στη συνέχεια, όπως φαίνεται, φεύγουν με μεγάλη ταχύτητα προς την οδό Κασομούλη και αποχωρούν από τον τόπο του εγκλήματος.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom