Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Κορυφώνεται η αγωνία για την 41χρονη έγκυο που εξαφανίστηκε (βίντεο)


Που βρίσκεται η Γεωργία Μουράτη; Τι συνέβη και την ώρα που όλοι αγαπημένοι υποδέχονταν το 2024, αυτή αποφάσισε με ένα παιδί στην κοιλιά να εξαφανιστεί από προσώπου γης;

Ήταν δική της απόφαση ή μήπως κάποιο τρίτο πρόσωπο έχει παίξει τον δικό του ρόλο; Και τα λεφτά; Γιατί έχει πάνω της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό;

Τα ερωτήματα για την Γεωργία πολλά και η σπαζοκεφαλιά για τους έμπειρους αξιωματικούς της ασφάλειας μεγάλη. Η γυναίκα μπορεί να είναι σε μεγάλη ανάγκη, ίσως να χρειάζεται βοήθεια, η ανεξήγητη εξαφάνιση της έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα και έχει κινητοποιήσει από άκρου σε άκρο την Θεσσαλονίκη.

Όλοι αναζητούν την Γεωργία. Η Γεωργία Μουράτη έχει ύψος 1.62, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν. Είναι έγκυος. 

Αναγγελίες για την εξαφάνιση της έχουν βγει και εθελοντές την αναζητούν παντού σε κάθε στενό της πόλης, κάθε ανοιχτό χώρο, στα ΚΤΕΛ, άνθρωποι με την φωτογραφία της ρωτούν οδηγούς για να βοηθήσουν την γυναίκα και να λυθεί το μυστήριο.

Η αποκαλυπτική μαρτυρία του συντρόφου της

Ο σύντροφός της θα μιλήσει για μία σχέση που ήταν ανέφελη, μία ηρεμία που δεν προμήνυε την καταιγίδα που θα αναστάτωνε την ζωή της Γεωργίας και την δική του.

«Μου έστειλε μήνυμα και χάνονται τα ίχνη της. Το κινητό της κλειστό και παίρνω από τη μαμά της. Είχε πει στη μαμά της διαφορετικά πράγματα απ’ ότι σε μένα», είπε ο σύντροφός της.

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, στην χειμωνιάτικη θαλπωρή αυτής της ξεχωριστής ημέρας το αίμα θα παγώσει. Τις βραδινές ώρες ο σύντροφος θα πει πως έπεσαν μαζί για ύπνο, το πρωί δεν την βρήκε στο πλευρό του.

Ένα μήνυμα που όπως θα πει ο σύντροφος της Γεωργίας έλαβε στο κινητό του, έλεγε:

«Να ξέρεις πως ξέρω ότι δεν δουλεύεις πλέον λόγω το ψέμα που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου κάτι: σου πήρα τα λεφτά από το συρτάρι. Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι αλλά είναι ανάγκη… Θα σου πω από κοντά. Μην μου θυμώσεις σε παρακαλώ».

Η απάντηση του γεμάτη αγωνία, όπως θα πει:

«Καταρχάς γιατί δεν με ξύπνησες; Δεύτερον τόσα λεφτά εσύ τι τα θες;».

Έκτοτε σιωπή και η αγωνία να κορυφώνεται. Η αστυνομία έχει πέσει με όλες τις δυνάμεις της στην ανεύρεση της Γεωργίας, που χρειάζεται ηρεμία και τους δικούς της ανθρώπους για την ίδια και το βρέφος που κυοφορεί. Η αστυνομία αναζητεί μία άκρη στο νήμα της εξαφάνισης.

«Ασφαλώς μου πήραν το κινητό μου. Μέσα στο κινητό μου υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να ερευνηθούν περαιτέρω», είπε ο σύντροφός της.

Η συμπεριφορά της από την άλλη μοιάζει ανεξήγητη θα πουν όσοι την ήξεραν. Ακόμα και ο εργοδότης της δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Η Γεωργία μάλιστα ως την τελευταία στιγμή ήταν στην δουλειά της πολύ τυπική. Έτσι το μυστήριο μεγαλώνει.

«Η Γεωργία εκείνη την ημέρα έπιανε 2.30 η ώρα δουλειά. Στις 2 συναδέλφους της που ήταν εδώ πέρα, ρώτησε αν ήρθε η Γεωργία και νομίζω ήρθε, κατά τις 2 η ώρα πρέπει να ήρθε εδώ πέρα. Αυτό γιατί η Γεωργία ήταν πολύ τυπική», ανέφερε ο εργοδότης της 41χρονης.

Ο σύντροφος της Γεωργίας που την αναζήτησε και στην εργασία της, της απευθύνει μήνυμα, αν βλέπει τηλεόραση το μήνυμα του θα φτάσει στην έγκυο γυναίκα και ίσως να οδηγήσει σε μία ευχάριστη εξέλιξη.

«Η σχέση μας ήταν πολύ καλή εννοείται. Σαν ζευγάρι είχαμε τις προστριβές μας. Θα κάνω τα πάντα για να την βρω, θα βάλω και ιδιωτικό ερευνητή. Την έχω ψάξει παντού και έχω ρωτήσει και τις φίλες της», ανέφερε ο σύντροφος της.

Μέχρι ένα φως να ανάψει στο απόλυτο σκοτάδι των ερευνών, όλοι θα αγωνιούν για την τύχη της μητέρας που χάθηκε στην νύχτα της Πρωτοχρονιάς.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom