Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Λάρισα: Ακρωτηρίασαν τον 38χρονο κυνηγό που έπεσε σε χαράδρα και τραυματίστηκε από το όπλο του


Δεν κατάφεραν τελικά οι γιατροί να σώσουν τμήμα του χεριού του 38χρονου κυνηγού που χθες έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή της Σπηλιάς Κισσάβου και αυτοτραυματίστηκε από το όπλο του.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο άτυχος άντρας που αρχικά είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Ωστόσο, το τραύμα που είχε προκληθεί από μεγάλου διαμετρήματος βολίδα, του προκάλεσε τέτοια βλάβη στον βραχίονα του ενός χεριού, που χρειάστηκε ο ακρωτηριασμός του.

Κατά ιατρικές πηγές, η κατάσταση της υγείας του το πρωί της Δευτέρας φαίνεται να σταθεροποιείται.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής

Σε σχετική ανακοίνωσή της την Κυριακή εξάλλου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει τα εξής: «Νωρίς το μεσημέρι, σήμερα Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος για τραυματισμό άνδρα, σε δύσβατη περιοχή πλησίον του οικισμού Σπηλιά της Δ.Ε. Νέσσωνος Λάρισας.

Άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης αποτελούμενη από 14 πυροσβέστες του 1ου και 3ου ΠΣ Λάρισας καθώς και της Ο.Ο.Ε.Δ. της 8ης Ε.Μ.Α.Κ.

Μετά από έρευνες, οι Πυροσβέστες, με την παρουσία ιδιωτών, εντόπισαν τον άνδρα, βαριά τραυματισμένο, πλησίον του οικισμού Σπηλιά της Δ.Ε. Νέσσωνος Λάρισας.

Στη συνέχεια, με τη συνδρομή διασωστών και γιατρού του ΕΚΑΒ, οι Πυροσβέστες αφού τον ανέσυραν, τον μετέφεραν με φορείο σε ασφαλές σημείο και παρελήφθη από ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μεσημεριανές ώρες, σήμερα Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024.»

https://eleftherostypos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom