Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Χανιά: «Πες στη μαμά ότι κλέφτηκα με έναν άνδρα» - Το μήνυμα που φέρεται να έστειλε η 22χρονη αγνοούμενη σε γειτόνισσα


Ένα μήνυμα που φέρεται να έστειλε η 22χρονη που έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 12 Δεκεμβρίου, εξετάζουν με πολύ προσοχή οι αξιωματικοί των Χανίων που χειρίζονται την υπόθεση της εξαφάνισης της.

Η 22χρονη Παλόμα Ζερελλάρι έφυγε από το σπίτι της στα Χανιά στις 12 Δεκεμβρίου και μία ημέρα αργότερα φέρεται να έστειλε μήνυμα σε μία γειτόνισσα ότι κλέφτηκε με έναν άνδρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Cretapost.gr η 22χρονη φέρεται να έγραψε: «Πες στη μητέρα ότι έχω κλεφτεί με έναν άνδρα», χωρίς να εξηγεί με ποιον, πού βρίσκεται και κυρίως χωρίς να ρωτήσει πώς είναι το 2 ετών παιδί της, το οποίο έχει αποκτήσει από προηγούμενη σχέση της.

Σύμφωνα μάλιστα με τη μητέρα της, η 22χρονη δεν έχει πάρει προσωπικά της αντικείμενα από το σπίτι της. Για το περιστατικό ενημερώθηκε και το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο εξέδωσε missing alert.

Η 22χρονη έχει ύψος 1.65 μ., έχει κανονικό βάρος, πυρόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πολύχρωμο πουκάμισο και ροζ μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες - 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom