Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Πήλιο: Σε «θολά νερά» οι έρευνες για τον θάνατο της 58χρονης - Τι κατέθεσαν οι κόρες της και οι γείτονες


Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της 58χρονης Γερμανίδας σε χωριό του Πηλίου. Αρχικά ο θάνατος της είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε έπειτα από ημέρες υπέδειξε ότι η γυναίκα είχε πυροβοληθεί πισώπλατα.

Το θρίλερ συνεχίζεται, καθώς οι αρχές δεν μπορούν ακόμη να αποκλείσουν κανένα από τα σενάρια για το πώς έχασε την ζωή της η 58χρονη Γερμανίδα. Εάν δηλαδή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για κάποιο δυστύχημα. Και αυτό, διότι τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, είναι φτωχά και μέχρι στιγμής δεν τους βοηθούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το σπίτι όπου διέμενε η 58χρονη με τον εν διαστάσει σύζυγό της βρίσκεται σε απομακρυσμένο και ερημικό σημείο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.grδεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας ώστε να διαπιστωθεί εάν κάποιο άτομο έστησε καρτέρι στην άτυχη γυναίκα και την πυροβόλησε πισώπλατα.

Θρίλερ στο Πήλιο: Τι υποστήριξε ο σύζυγος για τον μυστηριώδη θάνατo της 58χρονης Γερμανίδας

Από την άλλη πλευρά, τόσο η κατάθεση του συζύγου της όσο και των γειτόνων δεν ρίχνουν περισσότερο «φως» για το τι μπορεί να συνέβη. Υπενθυμίζεται πως ο εν διαστάσει σύζυγος της 58χρονης κατέθεσε ότι κοιμόταν και όταν πλέον ξύπνησε, διαπίστωσε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή στην αυλή του σπιτιού τους και ενημέρωσε άμεσα τις αρχές.

Τι κατέθεσαν οι γείτονες και οι κόρες τους

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο οι γείτονες όσο και οι κόρες τους, κατέθεσαν πως οι δυο τους διατηρούσαν μία πολύ καλή σχέση παρά το γεγονός ότι είχαν αποφασίσει ότι δεν μπορούσαν πλέον να είναι ζευγάρι. 

Εξάλλου, διέμεναν μαζί, ενώ είχαν και κοινή ζωή όπως περιγράφουν οι γείτονες, οι οποίοι ανέφεραν στις αστυνομικές αρχές πως δεν τους είχαν ακούσει ποτέ να καβγαδίζουν. Και οι κόρες τους διαβεβαίωσαν ότι παρόλο που οι γονείς τους βρίσκονταν σε διάσταση, ήταν πολύ αγαπημένοι. 

Δολοφονία τουρίστριας στο Πήλιο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – Πού στρέφονται οι έρευνες

Παρά το γεγονός ότι ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος παραμένει στο «κάδρο», το σενάριο να ήταν εκείνος ο δράστης φαίνεται να απομακρύνεται, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, κανείς από τους δύο δεν φαίνεται να είχε αναπτύξει κάποια ερωτική σχέση με άλλο πρόσωπο. Κατά συνέπεια, δεν φαίνεται να προκύπτει έως τώρα η εμπλοκή κάποιου τρίτου προσώπου που θα μπορούσε να έχει ερωτικό κίνητρο και να ήθελε το κακό της 58χρονης γυναίκας.

Οι αρχές, τέλος, δεν έχουν αποκλείσει ακόμη και το σενάριο του δυστυχήματος, δηλαδή η Γερμανίδα να επλήγη από «αδέσποτη» σφαίρα. Απαντήσεις, ενδεχομένως, να δώσουν τα εγκληματολογική εργαστήρια, στα οποία έχει σταλεί η σφαίρα για αναλύσεις.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom