Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Χανιά: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που σκότωσε και διαμέλισε 26χρονο με μπαλτά


Ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης της θανατηφόρου επίθεσης με μπαλτά κατά 26χρονου, που βρέθηκε διαμελισμένος σε κάδους σκουπιδιών στα Χανιά.

Το θύμα αποκαλύφθηκε ότι ήταν ένας 26χρονος από το Πακιστάν που κατοικούσε σε ένα σπίτι στην περιοχή των Περιβολίων στο Ρέθυμνο, όπου εργαζόταν.

Ως δράστης φέρεται ένας ομοεθνής του με τον οποίο συγκατοικούσε, όμως έχει εξαφανιστεί και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχει φύγει από το Ρέθυμνο – ίσως, ακόμη, και από τη χώρα – καθώς δεν εκκρεμούσε κάτι άλλο σε βάρος του, όταν άρχισαν να ανακαλύπτονται τα μέλη του άτυχου 26χρονου, μέσα σε σακούλες που έφτασαν με απορριμματοφόρο στο εργοστάσιο ανακύκλωσης της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά.

Πάντως, τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη είναι γνωστά στις Αρχές που έχουν εκδώσει αναζητήσεις και έχουν στείλει σήμα σε όλα τα σημεία εξόδου από τη χώρα, καθώς η εξαφάνισή του είναι δείγμα ενοχής.

Το λάθος του δολοφόνου του 26χρονου ήταν ότι, μέσα σε μια από τις σακούλες με τα τεμαχισμένα μέλη, είχε ξεχάσει δυο αποδείξεις ταμειακής μηχανής από ένα κατάστημα και μια καφετέρια στα Περιβόλια.

Έτσι, οι αστυνομικοί επικέντρωσαν στην γύρω περιοχή τiς έρευνες και τελικά εντόπισαν το σπίτι όπου διέμεναν μαζί το θύμα και ο δράστης. Κατά την έρευνα που έκαναν, βρήκαν κηλίδες αίματος και ένα μπαλτά που φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε για τον διαμελισμό της σορού του 26χρονου. Από το DNA που εντόπισαν στο σπίτι, ταυτοποίησαν τόσο το θύμα όσο και τον δράστη.

Ο δολοφόνος μοίρασε σε σακούλες τα μέλη του 26χρονου και τις πέταξε σε κάδους ανακύκλωσης, πιθανότατα γνωρίζοντας ότι το απορριμματοφόρο θα τους μετέφερε στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά, όπου περίμενε να επικεντρωθούν οι έρευνες – αντί του Ρεθύμνου. Το λάθος του με τις αποδείξεις, όμως, αποδείχθηκε καίριο για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

https://eleftherostypos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom