Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Άγιος Παντελεήμονας: Τα βίντεο, τα κοσμήματα και το κομμένο αυτί «έδεσαν» τον δολοφόνο της Άννας


Τα δακτυλικά αποτυπώματα, τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας, αλλά και οι δεκάδες καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος της Άννας, ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα, προχωρώντας στη σύλληψη του 35χρονου.

Όπως αναφέρει ο enikos η Άννα είχε κάμερα μέσα στο δαμερισμά της στην οδό Φυλής, ωστόσο η αστυνομία δεν εντόπισε ούτε κάμερα, ούτε καταγραφικό. Αυτό κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ο δράστης την αφαίρεσε, καθώς είχε καταγράψει την πάλη με το θύμα και την άγρια δολοφονία.

Φίλες της Άννας έχουν καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ. ότι θύμα και δράστης είχαν σχέση. Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι είναι πιθανόν η Άννα να του είχε ζητήσει να διακόψουν.

Εξάλλου τις περασμένες μέρες άτομα από το περιβάλλον της 46χρονης φέρεται να κατέθεσαν πως το τελευταίο χρονικό διάστημα το θύμα είχε συχνούς τσακωμούς με έναν άνδρα, που οι Αρχές είχαν καταλήξει ότι ήταν και ο δολοφόνος της. Ωστόσο ακόμα κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη την περασμένη Δευτέρα μέσα στο σπίτι της Κουβανής.

Το κομμένο αυτί

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, η 46χρονη είχε μαρτυρικό θάνατο και πάλεψε πολύ για τη ζωή της. Πρώτη ένδειξη για αυτό ήταν οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν σε κάθε σημείο του διαμερίσματος της στην οδό Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο φερόμενος ως δράστης έχει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, την πλάτη και το στέρνοενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το μισό του αυτί είναι κομμένο, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Ο ίδιος φέρεται να έχει πει μόνο ότι τα τραύματα προέρχονται από ξυλοδαρμό που είχε δεχθεί από ομοεθνείς του οι οποίοι του ζητούσαν χρήματα.

Τα κοσμήματα

Εκτός όμως από το υλικό των καμερών, καταλυτικό ρόλο στην ταυτοποίηση του 35χρονου έπαιξαν ακόμη δύο στοιχεία. Το ένα ήταν τα αποτυπώματα που άφησε στον τόπο του εγκλήματος και το άλλο τα κοσμήματα που φορούσε στα χέρια του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το protothema, από τότε που ξεκίνησε η έρευνα, οι αστυνομικοί παρατήρησαν στις εικόνες από το βιντεοληπτικό υλικό πως ο -άγνωστος τότε- δράστης φορούσε στα χέρια του ένα δαχτυλίδι και μία μικρή αλυσίδα. 

Όταν ο 35χρονος εντοπίστηκε την περασμένη Τρίτη στα Πετράλωνα και προσήχθη, οι αστυνομικοί παρατήρησαν πως φορούσε ένα δαχτυλίδι και μία αλυσίδα, ακριβώς ίδια με αυτά που φορούσε ο δράστης στις εικόνες που είχαν καταγράψει οι κάμερες.

Η ταυτοποίηση του 35χρονου έγινε εργαστηριακά μέσω των αποτυπωμάτων που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της 46χρονης ενώ ο δράστης φέρεται να έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να μπαίνει στο σπίτι της τρανς γυναίκας και έπειτα από λίγες ώρες να βγαίνει και να πηγαίνει στο δικό του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και οι γείτονές του κατέθεσαν πως τον είδαν να γυρνά με αίματα σπίτι του την ημέρα της δολοφονίας.

https://www.topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom