Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Ντροπή! Ξανά στον δρόμο πέταξε η αστυνομία τον 81χρονο ανάπηρο συνταξιούχο - Κινητοποίηση αύριο


Για μια ακόμη φορά η αστυνομία εισέβαλε σήμερα με τη συνοδεία δικαστικού επιμελητή στο σπίτι του 81χρονου ανάπηρου συνταξιούχου Θεοφίλου Τζοχουνιδη, στα Φλογητά Χαλκιδικής και με την βία τον έβγαλε στον δρόμο μαζί την κόρη του, ενώ προχώρησε και σε αλλαγή κλειδαριών στο σπίτι που πλειστηριάστηκε από fund.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες, στις 30 Ιούνη, ο Θεόφιλος Τζοχουνίδης, έπειτα από έναν διαρκή και μαχητικό αγώνα, με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου όπου είχε προσφύγει με ασφαλιστικά μέτρα, επέστρεψε στο σπίτι του.

Σήμερα, ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη το δικαστήριο στο Πρωτοδικείο Πολυγύρου, όπου ζητήθηκε αναβολή της εκδίκασης, στο σπίτι μπήκαν με τη βία για μία ακόμη φορά οι αστυνομικοί και με την βία τον πέταξαν έξω από το σπίτι με το αναπηρικό του καροτσάκι.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της περιοχής, προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον Θεόφιλο Τζοχουνίδη και την οικογένειά του, ενώ το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής σε νέα κινητοποίηση, την Τρίτη 4 Ιούλη στις 7 μ.μ. έξω από το σπίτι, απαιτώντας να μη χάσει το σπίτι του ο 81χρονος. 

https://www.902.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom