Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Άγιος Παντελεήμονας: Αγρια δολοφονία 46χρονης Κουβανής τρανς - Τι εξετάζουν οι αρχές


Τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας της 46χρονης τρανς Κουβανής, που βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της επί των οδών Φυλής και Μαγνησίας στον Άγιο Παντελεήμονα, αναζητούν οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή χθες το βράδυ μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα της. Η σπιτονοικοκυρά της, ήθελε να εισπράξει το ενοίκιο, την καλούσε στο κινητό τηλέφωνο και δεν απαντούσε. 

Ωστόσο επειδή η 46χρονη ήταν πάντα τυπική στις πληρωμές η σπιτονοικοκυρά ανησύχησε. Μετέβη στο διαμέρισμα και αφού κανείς δεν απαντούσε στην πόρτα άνοιξε τα δεύτερα κλειδιά. Εντόπισε την 46χρονη τρανς μαχαιρωμένη μέσα σε μία λίμνη αίματος και κάλεσε την αστυνομία.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά η σορός βρέθηκε γυμνή στο πάτωμα του σπιτιού και ήταν σε προχωρημένη σήψη. Έτσι οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η δολοφονία έγινε πριν από ημέρες.

Την υπόθεση και την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ που προσπαθεί να ρίξει φως στα κίνητρα της δολοφονίας και να οδηγηθεί στα ίχνη του δράστη.

Το βασικό σενάριο που ερευνάται αυτή την στιγμή είναι το κίνητρο να είναι ερωτικό, αφού η 46χρονη, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, εκδιδόταν. 

Σε αυτή την φάση δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο και οι αστυνομικοί θα εξετάσουν τις τελευταίες επαφές που είχε η 46χρονη πριν δολοφονηθεί και θα λάβουν καταθέσεις από τα άτομα του κοντινού περιβάλλοντος της.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom