Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Σύβοτα: Πέθανε σε πισίνα η 37χρονη από τα Τρίκαλα που είχε πιάσει δουλειά σε εστιατόριο (βίντεο)


Λύθηκε το μυστήριο για τον θάνατο 37χρονης στα Σύβοτα. Η άτυχη γυναίκα είχε έρθει στην πόλη από τα Τρίκαλα και εργαζόταν σε εστιατόριο. Το μπάνιο που έκανε σε πισίνα αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή της…

Από τα Τρίκαλα πήγε στα Σύβοτα για δουλειά το καλοκαίρι. Η 37χρονη άφησε πρόωρα και αναπάντεχα την τελευταία της πνοή, με τους στενούς συγγενείς και φίλους της να παραμένουν συντετριμμένοι. 

Η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε ενώ έκανε μπάνιο σε πισίνα και μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο. Οι γιατροί παρά τις προσπάθειες που έκαναν δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο.

Την τελευταία της πνοή άφησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων μία 37χρονη γυναίκα από τα Τρίκαλα, η οποία κατέρρευσε καθώς έκανε μπάνιο σε πισίνα στα Σύβοτα.

Η 37χρονη καταγόταν από τα Τρίκαλα και εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης στα Σύβοτα Θεσπρωτίας από τις αρχές του καλοκαιριού. Καθώς η γυναίκα κολυμπούσε σε πισίνα ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Αμέσως διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως η 37χρονη υπέστη ανεύρυσμα εγκεφάλου. Η 37χρονη νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για λίγες μέρες, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 9 Ιουλίου του 2023.

Η κηδεία της 37χρονης τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στα Τρίκαλα, με το κλίμα να είναι βαρύ και μια σειρά από αναπάντητα ερωτήματα να βασανίζουν τους δικούς της ανθρώπους.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom