Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Βόλος: Αστυνομικοί πυροβόλησαν κλέφτη που τους απειλούσε με πιστόλι


Επεισόδιο με 30χρονο κλέφτη και αστυνομικούς, που κατέληξε στον τραυματισμό του πρώτου στο πόδι με βολή ακινητοποίησης, σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Νέα Ιωνία.

Ειδικότερα, ο 30χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες έχει
απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία, φέρεται ότι μπήκε σε καφετέρια και έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και ένα πακέτο τσιγάρων του ιδιοκτήτη.

Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και από τις περιγραφές που δόθηκαν, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου εντόπισαν τον δράστη και τον καταδίωξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος κρύφτηκε κατέληξε σε χωράφι στη Νέα Ιωνία, κρύφτηκε πίσω από θάμνους και απειλούσε τους αστυνομικούς με πιστόλι. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών και τη ρήψη προειδοποιητικής βολής, ο 30χρονος δεν άφηνε κάτω το πιστόλι και έγινε αναγκαστικά ρήψη βολής ακινητοποίησης στο πόδι του δράστη.

Ο 30χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο του Βόλου και εναντίον του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή και κλοπή. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
http://www.taxydromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom