Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Κύκλωμα αντικαρκινικών: Συνελήφθη στο σπίτι της η γιατρός που είχε εξαφανιστεί!


Στα χέρια της αστυνομίας η γιατρός που είχε εξαφανιστεί μετά από την αποκάλυψη του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά - Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του
newsit.gr, συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (23.05.2018) στο σπίτι της - Η μητέρα της είχε δηλώσει την εξαφάνιση της στις 10 Μαΐου του 2018 στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου - Η μυστηριώδης εξαφάνιση της λίγες μέρες μετά από τις αποκαλύψεις για πλαστές συνταγές στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου εργαζόταν

Πριν από λίγο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr, συνελήφθη η γιατρός από το Λαϊκό Νοσοκομείο που είχε εξαφανιστεί μετά από την εξάρθρωση του μεγάλου κυκλώματος με τα αντικαρκινικά.

Η γυναίκα, η οποία είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη από την μητέρα της στο ΑΤ Παγκρατίου, στις 10 Μαΐου, συνελήφθη μετά από επιχείρηση της αστυνομίας. Το περίεργο, ωστόσο, της υπόθεσης είναι ότι η γιατρός συνελήφθη στο σπίτι της.
Αυτή την στιγμή, η γυναίκα έχει οδηγηθεί στα γραφεία της Οικονομικής αστυνομίας για αποτυπώματα και φωτογραφίες και νωρίς το πρωί της Πέμπτης (24.05.2018) θα οδηγηθεί στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση με το κύκλωμα των αντικαρκινικών.

Η εξαφάνιση της γιατρού από το Λαϊκό Νοσοκομείο

Η μυστηριώδης εξαφάνιση της γιατρού και του συζύγου της λίγες μέρες μετά τις συλλήψεις των μελών του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα εξελίχθηκε σε ένα απίστευτο θρίλερ. Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται μια μέρα πριν από την αναφορά γιατρού του Λαϊκού Νοσοκομείου για πλαστές συνταγές που είχε εντοπίσει.
Ογκολόγος γιατρός του νοσοκομείου είχε αποκαλύψει 44 πλαστές συνταγές ασθενών. Η γιατρός, καθηγήτρια του Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε και αναφορά στον διοικητή του Λαϊκού Νοσοκομείου και αφού παρουσίαζε τα όσα είχε ανακαλύψει, του ζητούσε να διαβιβάσει το συντομότερο δυνατόν τα στοιχεία στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Την Τετάρτη (09.05.2018) ο διοικητής του Λαϊκού ενημέρωσε τις αρχές ότι γιατρός που βοηθούσε την ογκολόγο, έχει εξαφανιστεί. Η γυναίκα πήγαινε κανονικά στη δουλειά της έως και την Τρίτη, 8 Μαΐου.

Στο έγγραφο του ο διοικητής αναφέρει ότι η γιατρός εμφανιζόταν καθημερινά στο παράρτημα του νοσοκομείου και παρακολουθούσε ασθενείς τόσο της ογκολόγου που συνέταξε την αναφορά για τις 44 πλαστές συνταγές όσο κι άλλων δυο γιατρών. Ο ένας απ’ αυτούς είναι επίσης ογκολόγος.
Ο διοικητής, μάλιστα, τηλεφώνησε και στη μητέρα της γιατρού. Εκείνη τον ενημέρωσε ότι είχε ήδη δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης της και του συζύγου της στο Α.Τ. Παγκρατίου. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι του παρέδωσε και την τσάντα της κόρης της. Μέσα στην οποία υπήρχαν και σφραγίδες της ίδιας, δυο άλλων γιατρών και τα βιβλιάρια δυο ασθενών.
Η δήλωση εξαφάνισης της νεαρής γυναίκας και του συζύγου της έγινε στις 10 Μαΐου, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr.
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom