Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΤΩΡΑ: Θρίλερ στον Έβρο με τη σύλληψη Τούρκου στρατιωτικού(;) από Έλληνες στρατιώτες και αστυνομικούς (φωτο)


Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον Έβρο - Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι έχει συλληφθεί Τούρκος που οδηγούσε γεωργικό μηχάνημα - Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Τούρκος είχε περάσει σε ελληνικό έδαφος

Σύμφωνα με πληροφορίες του onalert.gr, ο Τούρκος οδηγούσε ένα γεωργικό μηχάνημα και κατευθυνόταν προς το φυλάκιο των Καστανιών. Δεν ανταποκρίθηκε στο σήμα να σταματήσει και ουσιαστικά «πέταξε» το γεωργικό μηχάνημα προς τα δεξιά του φυλακίου, σα να το «άφησε» προς τους ανθρώπους που ήταν εκεί! Έλληνες στρατιωτικοί και αστυνομικοί, προχώρησαν στη σύλληψή του.
Σύμφωνα με το Evros-news, ο Τούρκος είναι στρατιωτικός, πληροφορία ωστόσο που ακόμα δεν επιβεβαιώνεται…
Όπως δημοσιεύει το thrakinea, η περιοχή του συμβάντος είναι ίδια με την περιοχή που πιάστηκαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί από Τούρκους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ελληνικές αρχές έχουν συλλάβει έναν Τούρκο στρατιωτικό στο φυλάκιο στις Καστανιές, καθώς πέρασε τα σύνορα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «thrakinea» και του «evrosnews» πρόκειται για Τούρκο στρατιωτικό οποίος εκτελούσε με μπουλντόζα εργασίες στα σύνορα, όμως το «radioevros» αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Αμυνας ο Τούρκος που συνελήφθη ισχυρίζεται ότι είναι αγρότης και εκτελούσε εργασίες με το μηχάνημα του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνθρωπος που συνελήφθη οδηγούσε γεωργικό μηχάνημα προς το τελωνείο. Παρότι του έκαναν σήμα να σταματήσει, τόσο Ελληνες στρατιώτες όσο και συνοριοφύλακες, εκείνος άλλαξε κατεύθυνση και επιχείρησε να περάσει από γεωργική περιοχή προς την Ελλάδα.

Ο Τούρκος κρατείται στο στρατιωτικό φυλάκιο των Καστανεών και στο σημείο σπεύδουν υψηλόβαθμα στελέχη τόσο του στρατού όσο και της αστυνομίας, προκειμένου να ενημερωθούν και να χειριστούν παράλληλα το συγκεκριμένο θέμα. Στις Καστανιές σπεύδει ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας Πασχάλης Συριτούδης, ενώ δεν αποκλείεται να μεταβεί και ο Στρατηγός Διοικητής της 16ης Μεραρχίας κ.Παπαδόπουλος, αφού ο Τούρκος συνελήφθη από τους Έλληνες στρατιώτες.
Update (ώρα 18:45):Σύμφωνα με το δελτίο του "Ε" ο Τούρκος που συνελήφθη είναι πολίτης και μάλιστα υπάλληλος του Δήμου Αδριανούπολης,στις φυλακές του οποίου κρατούνται οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom