Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Εκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Καταιγίδες,χαλάζι και ισχυροί άνεμοι τις επόμενες ημέρες


Με έκτακτο δελτίο καιρού η ΕΜΥ ενημερώνει για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα εκδηλωθούν τις επόμενες ημέρες.Ο καιρός θα αλλάξει δραματικά και θα φέρει
βροχές,καταιγίδες,χαλάζι και ισχυρούς ανέμους σε διάφορες περιοχές στα ηπειρωτικά της χώρας.

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ ενημερώνει ως και την ερχόμενη Τρίτη

Σήμερα Παρασκευή

Τα φαινόμενα, κυρίως το απόγευμα, θα πλήξουν την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Μακεδονία

Αύριο Σάββατο

Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι αναμένονται στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Μακεδονία και στη Δυτική και Βόρεια Θεσσαλία. Τα φαινόμενα θα πλήξουν τις περιοχές αυτές το απόγευμα και το βράδυ.

Την Κυριακή 6/5

Η κακοκαιρία θα πλήξει το πρωί τη Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία,αλλά και τις Σποράδες, ενώ το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, τη Βόρεια Πελοπόννησο και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Τη Δευτέρα 7/5

Η κακοκαιρία θα πλήξει τις πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα πλήξουν την Εύβοια ως το μεσημέρι και από το απόγευμα τα νησιά σε ανατολικό Αιγαίο, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα, ενώ προς το απόγευμα θα επεκταθούν σε Ανατολική Στερεά και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Την Τρίτη 8/5

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα πλήξουν τις ηπειρωτικές περιοχές της χώρας το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανάλογη εικόνα θα έχει ο καιρός και την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom