Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

Επίθεση του Ρουβίκωνα σε γραφείο συμβολαιογράφου (φωτο & βίντεο)


Τα μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο γραφείο της συμβολαιογράφου λίγο μετά τις 10:00 - Στο βίντεο διακρίνονται κουκουλοφόροι να σπάνε ό,τι βρίσκουν μπροστά τους - Τα μέλη της
αναρχικής ομάδας λένε ότι η συμβολαιογράφος μετέχει σε πλειστηριασμούς.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν ότι εισέβαλαν στο γραφείο της συμβολαιογράφου λίγο μετά τις 10:00. Καταγγέλλουν ότι η συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών. Μάλιστα στο κείμενό τους αναφέρουν ότι είναι είναι πάντα βέβαιοι για τους στόχους τυους.
Οι κουκουλοφόροι εισβάλουν με βαριοπούλες στα χέρια και σπάνε κυριολεκτικά τα πάντα από συσκευές τηλεφώνων και υπολογιστών μέχρι τζαμαρίες και παράθυρα. Παρά τις εκκλήσεις των εργαζομένων να σταματήσουν τα μέλη του Ρουβίκωνα συνεχίζουν τις καταστροφές λέγοντας ότι το συμβολαιογραφικό γραφείο συμμετέχει σε πλειστηριασμούς.
Η επίθεση δεν διαρκεί περισσότερα από 40 δευτερόλεπτα, αλλά μέσα σε αυτό το διάστημα τα μέλη του Ρουβίκωνα κατάφεραν να ισοπεδώσουν το γραφείο.
Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου – Ε. Μιλή

1 σχόλιο:

Melito Huuto είπε...

Oi σημερινοι συμβολαιογραφοι που συμμετεχουν στους κλειστηριασμους
πασης φυσεω; ιδιαιτερα σε πλειστηριασμους πρωτης κατοικιας ειναι
ιδιοι και χειροτεροι απ τους μαυραγοριτες της κατοχης Τους μαυρο
γοριτες της κατοχης οι δυναμεις της αντιστασης τους εκτελουσαν Αυτο που εκαναν οι του Ρουβικωνα στο συγκεκριμρνο συμβολαιογραφειο ηταν
μια απλη ``εθιμοτυπικη`` επισκεψη