Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Κρήτη: 67χρονος πήγε στο νοσοκομείο για να.... αυτοκτονήσει και 65χρονη έπεσε από το μπαλκόνι της

Ενας 43χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του κι ένας 64χρονος Γερμανός επίσης

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται δύο άνθρωποι στην Κρήτη που τις τελευταίες ώρες απασχόλησαν τις υπηρεσίες του νησιού.

Στα Χανιά, ο 67χρονος που το βράδυ της Παρασκευής αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο νοσοκομείο Χανίων, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο νοσοκομείο Χανίων χθες το βράδυ, στις 20:30, και σκόρπισε τον τρόμο σε ασθενείς, επισκέπτες και προσωπικό.ο 67χρονος άνδρας, πήρε ένα περίστροφο και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, έξω από το νεκροτομείο!

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ο παρολίγον αυτόχειρας οδηγήθηκε στο χειρουργείο.Οι γιατροί κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή και αυτή την ώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. αφού υπεβλήθη σε επέμβαση, όπως είπε στο ekriti ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Βουλγαρίδης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 67χρονος που κατάγεται από χωριό της Κισσάμου, δεν επισκεπτόταν κάποιον δικό του στο νοσοκομείο και φαίνεται ότι πήγε, με σκοπό να βάλει εκεί τέλος στη ζωή του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Σοβαρός τραυματισμός γυναίκας που έπεσε από μπαλκόνι

Στο Ηράκλειο, μία 65χρονη γυναίκα, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε από ύψος 4 περίπου μέτρων στο χωριό Πετροκέφαλο. Να σημειωθεί ότι φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι αλλά και στο υπόλοιπο σώμα.

Η 65χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι όταν η γυναίκα – 65 περίπου χρόνων – έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους κατοίκους του χωριού να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στην περιοχή και παρέλαβε την άτυχη γυναίκα μεταφέροντάς την στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι αλλά και στο υπόλοιπο σώμα. Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της πτώσης της με τις αρχές να εξετάζουν αν πρόκειται για ατύχημα ή για απόπειρα αυτοκτονίας.

http://www.ekriti.gr/

Ενας 43χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του κι ένας 64χρονος Γερμανός επίσης

Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε σήμερα ένας άνδρας στο Φόδελε.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 43χρονο ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τον ίδιο του τον αδελφό μέσα στο υπνοδωμάτιό του.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο ekriti ότι οι οικείοι του είχαν να τον δουν περίπου δύο ημέρες και σήμερα, δυστυχώς, αποκαλύφθηκε η τραγωδία.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, το ΕΚΑΒ αλλά και ιατροδικαστής ο οποίος θα αποφανθεί για τα αίτια του θανάτου.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο άτυχος 43χρονος δεν ήταν παντρεμένος.

Άλλον έναν αιφνίδιο θάνατο κατέγραψαν χθες οι Αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο. Μετά τον 43χρονο στο Φόδελε το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, άλλος ένας άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή.

Πρόκειται για έναν 64χρονο Γερμανό ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στα Πιτσίδια. Σύμφωνα με πληροφορίες τη σορό του άτυχου Γερμανού εντόπισε ο αδελφός του ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν ήδη αργά.

http://www.ekriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom